• artik vcd olarak da edinebilecegimiz bir cok yerli film kliselerini bunyesinde barindiran, gulduren diyaloglara sahip ama seyredilmekten bikilmayan, nesrin sipahi'nin sesinden harika sarkilar dinleyebilecegimiz yesilcam saheseri.

    filmdeki şarkıların listesi:
    - gel şarkı söyle
    - kalbi kırık serseri
    - duyduk duymadık demeyin
    - artık sevmeyeceğim
    - olmaz bu iş olamaz
    - bebek
  • insanı fragman aşamasında olumsuzluğa gark eden proje. süreç film. gani müjde. hani tamer karadağlı'nın bu ekranlarda tutunmasını tmc sağlayamadı da, hani piyasanın dirayetli diğer bir yapımcısı sayılan ali gündoğdu nasıl sağlayacak bilemedim. hani bu aralar moda sanılan "hikayeye magazin desteği" bu projeyi kurtarır sanıyorlarsa, buraya yazıyorum, sonu felakettir. yok, benim zihnim çağrışım yapacak karadağlı'nın gerçek hayattaki skandalından yola çıkıp diziyi gözleyeceğim, izleyeceğim.

    "sizin de doğumgünü hediyenizin paketinizden kanlı canlı bi karı çıksa, naaparrdınız?!!!"
    "doğumgünü hediyesinin içinden 22'lik bir çıtır çıkan ünlü aktör kim?!!"

    gözümün önüne geldi bu "assonna" anonsları eru şahidim sırf bu sebeple izlemeyeceğim.

    (bkz: fatal attraction)
    (bkz: dişin varken fındık yiyeceksin)
  • fragman aşamasında olumsuzluktan ziyade, şoka sürükleyen proje. 'ye sormak istiyorum: "o kadın o küvette naaaaapıyoooo?"
  • 35 40 yaşlarında bir inşaat mühendisi ya da mimarın tamamen maaşlı çalışarak en az 5 trilyon değerinde havuzlu triplex konak ve 200 bin ytl değerinde range rover jeep alıp bunları taksit taksit ödeyebileceğini iddia eden dizi.
  • formüldür. dizi olanı. yaşanana karışmam. evet, atv dizisi olanı formüldür. bir pişekar, bir düşman, belma canciğer, tedbire göre hastalanma (hatta ölümcül filan) potansiyeli taşıyan küçük bir oğlan.. bütün bunlar orjinal bir senaryoyu adapte ederek türk seyircisine gazlamak için bulunmuş yerelleştirme formülleri. hayır, düşünüyorum da, kimi kalem sahipleri utanmıyorlar mı isimlerini jenerikte "öykü sahibi" diye geçirmeye? hani senaristlerin bu adaptasyon meselesine sahip çıkma hasletlerini bir noktaya kadar anlıyorum da, bir de hikaye sahibi var demek ki bu işte. ama ne onlar ne ben utanmayalım. utanması gereken elbetteki: sektör'dür. tutmayacak bu iş de. seyircinin bu sezon için istihab haddi doldu bence. üstelik yönetmenini de severim. tarkan karlıdağ. genç nesil içinde, yetişmiş en iyi, en özenlilerden biridir. yanılmıyorsam da "çapkın" sonrası tv'lerdeki ilk işidir.

    unutmadan: tutkulu (iyimserim ben) bir ilişki sonunda önce karısı intihar eden sonra kendini ikinci kadının önünde vuran adam sahnesinin işlevi nedir? ikinci kadının travmatik, saykokinetik davranışlarının açıklamasına ön hazırlık mı, dipnot mu? toplam 35 saniyelik bir sahne. genç bir kadın yolda yürüüüür, yürüüür, yürüüüür (25 saniye). arkasından gelen adam ilk virajda kadını kıstırır:
    - senin yüzünden karım kendini astı!
    - ben ne yaptıysa, seni sevdigim için selami (rus kız modeli)
    adam silahı boğazına dayar, tetiği çeker. ve kadın koşarak kaçar. kesme. hoooop. boğaz manzarası. al sana istanbul. oldu.
    usta.. hani konuları çalarken o yapımların, keşke mantığını ve matematiğini de çalmayı öğrenseniz..

    önemli not: müzikler cem erman'a ait.

    yayın sonrası notu:
    total 13, rating 4.40 share 13.10
    ab 3, rating 5.80 share 18.00
    olan dizidir.
  • dizilerin bir abartı sanatı olduğunu düşündüren dizi... adamdaki ne birikimmiş ki, üzerine şirketten yapılan ödemeyle hem jeep, hem dayanmış, döşenmiş bir villa alabiliyor şak diye. aynı gün içinde de hepsi teslim ediliyor. ayrıca karısı da jeep i görünce önce nasıl ödeyeceğiz bunu diyor, kendi adına alındığını görünce de kocasının üzerine zıplıyor. hani nasıl ödenecekti? gülüp geçmek ve bir daha seyretmemek gerek.
  • deniz ugur gibi yetenekli bir insanin böyle bir projede ne aradigini merak ediyorum. tamer karadaglida sürekli pofpoflanmaktadir ki migdemi bulandirdi gece gece. ayrica neden rus hayat kadini, daha etkili bir aldatma sahnesi olmali, alkole ve rus kadinina suc atilinca erkek sucsuz durumami düsüyor? bu nedir?
  • dizinin bir sahnesinde iki tane rus hayat kadınının evde kendi aralarında bozuk aksanla turkce konusarak sohbet etmeleri de cok anlamlıdır.e rusca konussalar bu sefer de seyirci anlamayacak di mi cevat abi?
  • 27 aralık 2006, çarşamba günü gösterilen son bölümü total'de 16. olarak 4.2 rating, 23.10 share alan, ab'de ise 8. olarak 5 rating ve 15.40 share alan atv dizisi. hep birlikte el sallayalım kameraya arkadaşlar...
  • deniz uğur u ağzımızın suyu aka aka izlediğimiz bu ne güzelliktir be kardeşim dediğimiz dizidir.
hesabın var mı? giriş yap