• bmx sporcusu taner erdaş, sporla hayatını değiştirenlerden. kontrol artık onda ve karar vermek için zamanı nasıl kullanacağını en iyi o biliyor.

    “bir sporcu gibi yaşamak için bazı şeylerden vazgeçmek gerekebiliyor. başarılı olmak için çok daha fazlasından vazgeçebilirsin. o his, insanı çok farklı bir yere taşıyor. bisikletin üzerindeyken hızlı karar vermek durumundasın. hızlı karar vermeye bmx ile başladım. hangi yöne gideceğin, hangi hareketleri yapacağının pek de bir önemi yok. önemli olan çıkıp oynaman. çık oyna.
  • buna en güzel risk alarak başlanır. karar ver risk al. işlem tamam.
  • sporun en güzel tarafı, herkesin hiçbir karşılık ödemeden her yerde yapabileceği bi şey olması bence. bmx'ci kardeşimizde de on hissediyorum. sevdiği şeyi, çok da sorgulamadan yapmaya girişmiş.

    böyle imkansızlıklar içinde imkan görünce cidden "ya benim bahanem ne ne ne" diye sorguluyorum kendimi. sadece başla işe, düşündükçe bişey değişmiyor.
  • başarılı olmak için nike giyin
    nike giyin ki başarılı olun
    nike nike başarın

    ben sudi, 29 yaşındayım ameleyim
    bu başlık hayatımı değiştirdi ve bir anda gidip nike aldım
    ondan sonrası tam bir başarı hikayesi
  • oldu görüşürüz.
  • iddialı motto...
    fena fikir değil!
  • neden?

    sorusuna sebep olabilir.
  • hayatını değiştirmek istemeden önce hayatın seni değiştirmek istediğinden emin misin?
  • hayatın, hissettiğimiz duygulardan oluştuğunu düşünuyorum.

    bakış açın, değer yargıların ya da ölçütlerin değişmediği sürece, hayatın değişmez. belki koşullar değişir ama sen? hayır, hiç sanmıyorum.
  • yaşam uzmanı ve yazar sevgili rosetbal harter'ın, dünyaca ünlü "bırak aksın" kitabının efsane kültleşmiş giriş cümlesi.

    "unutma, oyuna dahil olmazsan, oyunun dışındasındır" cümlesi ile sürer. gerisi spoiler'a girer diye yazmayacağım. kesinlikle okunmalı. 10 gömlek daha geliştim ilk okuduğumda.

    eril bir örnek olacak, bayanlardan ve ailesi ile giren beylerden özür dilerim ama şöyle diyeyim anlaşılması açısından.

    17 aralık 2019 akşamı, bu kitabı ilk okuduğumda üzerime çöken aura ile, o gece 6 adet külotluçorap, 3 adet meme, 9 adet ayak fotosu gelmişti bana yazdıklarımla. ben ömrümde hiçbir zaman, kadınların bu kadar kolay teslim olduğunu görmemiştim. ağzım açık asıldım okumaya. yarısındaydım, bir yüklendim o gece kitaba, bitirdim sabahlayıp. şimdi tabi yaş geçti, o enerji yok. kitabı kaybettim taşınırken. üşenip almadım da. iş güç derken hafıza da zayıfladı. demans durumları var. anlayacağınız yılbaşı gecesi bile, kuru kayısı yedik uyuduk amk. serçe parmak göremedim yeminle. neyse...her yaşın güzelliği ayrı. bunu geçelim. özetle : okuyun.
hesabın var mı? giriş yap