hayatseninceguzel
-
lutfu tellioglu, suleyman hiyarto, seferogullarinin pasasi ibo, ailenizin bombacisi mulayim, ne demek sakir, korkusuz mulayim, ali riza denen pezevenk, yeni bela husnu, seferoglu suphi, pezevenk malik, oz hakiki tosun pasa, culsuz banker bilo, bende de 5 as var, seni dovduler bana para verdiler, gardirop fuat, mahoaganinkuluyam, saksiya feslegen gibi oturturum, ahakafasiyarildi, yandim babam, das ist karpuz, hizir idi yunus idi hizir idi yunus idi, dinleyin ulan develer, mesudiyelimesut, simdi anani laciverde boyadim it oglu it, kara erol, karbonat erol, karamithat, cay yok bok icin, arap sen icme bokunu cikartiyorsun, sumuklu sulo, kelebekler gibi bir ki uc, su surata camasir suyu doksen yumusamaz, bombaciimulayim, dikistutmaz sabri, arnavut votkamla erigi calistir ulen, yakbenivatankurtulsun, fasulye yiyen perihan savas, sennegazelokuyorsunhayri, kardesin ulan o senin, sokak capkini degilim, zaire cumhurbaskani mehmet ali clay, telliogullarindanadiledehanim, telliogullarindantosunpasa, dukkanin ortasinda bagiran kosnuk, fesbasimaa, ne guzel komsumuzdun sen fahriye abla, heyli hala hulada hamburleyli, trafikten cakarim kiyak oto yikarim, tourist eomer, gardropfuatingardrobu, yasar usta, vecihi ile fikret, hasmet ibriktaroglu, sokak capkini degilim yuksek muhendisim, fesbasima, gardropfuat, yasarusta, zerrin egeliler vs heather brooke, d k a, kac para ulan bir flut, kapicilarkrali, senin annen bi melekti yavrum, hiziridiyunusidihiziridiyunusidi, damlaya damlaya dagdan kestim kereste, bu tabanca bu cakmak, neriman koksal, bak hergelelere bak itoglu itlere, attilanin yigit komutani altar, ben buraya niye ciktim, herkese benden cay shakira yok, oktaybuzdolabi, 317 seref, nesedenyana, atmurattir, yaniyorsun fuat abi, yaniyoruz fuat abi, karamurselli deli hamdi, altarinoglu, cicek abbasin minibusu, rica ederim bu bahsi kapat lutfen, aha kafasi yarildi, boyle pust gibin ibne gibin bisey, nayir nolamaz, dikis tutmaz sabri, mazlumugetirin, bu herifi de hic sevmem, yavuzselekman, el cordobeslerin sonuncusu, benim adim kerim hepinizi severim, kelajdan girgirajjj, barut osman, sparkettin, sataram koyu ha, hele bir sor niye, komiser cemil, gibicibicis, gibicibicis marka tras kremi, natuk baytan, hababam vokal grubu, bendeniz hasmet ibriktaroglu, votkayla erigi calistiran arnavut, tatar ramazan gormus bekir cavus, okkesoglu haydar, teberru diye yaz, aslankadaraslan, camburleyli, gardolapfuat, ozhakikitosunpasa, abbasinminubusu, apti sakrak, ah nerede vah nerede, nadnan, malatyaserdari, daddiridatdatdaddiridatdatdaaada, birakinlankizi, bilmemko, zehirhafiye, ibram zubukzade, sendemikactinmahmuthoca, bendede5asvar, tuccar degilim ben, sendemitunelkazdinmahmuthoca, seffaf bi hal almıs sener sen, o sopa bi gun elimize gecmez mi, o zaman sut kumandanim oluyor o benim, namissiz, dik dusmus bozuk para, hile yok limon var, ahmetaslanahmet, bunungibilerdebokyerler, kartalpipet, atla gel saban, ben ucuruldukca cogalirim yilanoglu, doktor cureklibatur ve bay arkin, seslerialanerkanesenboga, banagazozalnuri, namusluymus namussuz, sahtekabadayi, neenvarkuzum, aleykumkonuz, kapiyiacanveyselefendi, jason cureklibatur, hzsaban, fakir ama gururlu genc, capkin degilim yuksek muhendisim, seferoglusuphi, zeki metin halit sener ilyas kemal sunal, gulen gozler, tarkan filmindeki ahtapot, ceceylicalaculacumburceli, arifefendi, sevket parayi bana vermedi, yekpare ek yeri yok nereye sokarsan sok, songulyabani, vecihi airlines, ekrem beyi at kacirdi, sakire cay yok, ne diyim mahmut mu diyim, hasmetasilkan, geldimdegelmedimmidedim, korkusuz korkaktaki doktor, bunu yazan tosun pasa, gibigibicismarkakrem, babayasar, korkusuzkorkak34, tizi reftar olanin payine dagmen dolasir, teyzesidefterdarolanfaytonladamdadolasir, pompaci mulayim, serkomiser ziver, ayi abbas, pic riza, cirkin kral, ne diyem mahmut mu diyem, mulayim sert, laubaliliktenhoslanmam, hanci bana sarap kopegime de et getir, allahsizligiyaymakursusubaskani, hulusikentmen, nobetcileratimigetitirinlan, koseyi donen adam, yuz numarali adam, yikilmayanadam, ofsayt osman34, gardiyancafer, sisci coskun, nedemeksakirt, reca ederim bu bahsi kapatalım, zeki alaska, bankeryakup, komserziver, nickyokbokyeyin, fistikbenimolacak, binicem ustune vurucam kirbaci, tatar ramazan, hasmet asilkan, muhsin bey, sut kardeslerdeki zenci kadin, sadrialisiginkalinbiyiklihali, yuznumaraliadam, zahire cumhurbaskani, sansar selim, gaddar kerim, parcala behcet, tosun benim, binicem ustunee vuricam kirbaci, yaptim ama niye bir sor, fatih in fedaisi, nihaho, muhsinbey 1, uzman pilot vecihi, kaleci maier, yaptım ama bi sor niye yaptım, nuri kantar, firinci ibo, kiz ismet, mulayimsert, kemal sunal gulusu, badi ekrem, kara murat, kara mithat, dunyayi kurtaracak olan adam, horoz nuri, tosunpasabenim, dunyayi kurtar adam, karamurathangimiz, kara murat benim lan, dunyayi kurtaran adamin babasi, battalgazi41, marmara kazim, sezercix, dunyadankurtulanadam, tatar ramazan burada, bankeryakupbankeryakup, body ekrem, dunyayikurtadamadam, korkusuz korkak, tosun pasanin dedesi, dunyayikurtaranadaminhalasininkayni, banker bilo, sezercik yavrum benim, battalgazinintorunununtorunu, dunyayi kurtaran adamin yakin akrabasi, dik gelen bozuk para, oynakbeyi, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kral pele, ofsayt osman benim, yuksek muhendisim ben, gattalbazi, metin alasya, panker bilo, sudayanar, ucurtmayivurmasinlar, rahmetli baskan kennedy, birgaripkeloglan, davarodakimikser, mister dortnal, yillarinhasanagasihasanmiolsun, benimannembirmelek, nen var kuzum, diyorum ve burayi dagitiyorum, bizans kargasi, koyun en guzel kizinin kizi, dunyayi kurtaran adamin halasi, dunyayi kurtaran adamin torununun kizi, dunyayi kurtaranadamin arkasindaki kadin, kendincebirmujgan, bediya, hanci bana biraz sarap getir, babaninoglukemal ve tosunpasasekerpareatlagelsaban ile beraber sözlüğün yeşilçam ekolünden gelir*
kelime oyunu yaparak nick seçen bir yeşilçam canavarı bu yazar :) -
sözlükteki bilgili yazarlardandır. yazılım konusunda başarılıdır.