• acayip boş konuşan adam. hakaret olarak değil. ciddi ciddi adam boş konuşuyor. sıkıcı boş bi tip.
    aha örnek
  • milletvekili olarak seçilmiş olduğuna inanmakta güçlük çektiğim kişi. boş konuşuyor.
  • ak parti'den 2019 seçimlerinde beyoğlu belediye başkan adayı olarak gösterilen kişi. aslen rizelidir, giresunluları üzecek bir seçim olmuştur.
  • yukarda arkadaşın biri "bu genel kültürle ve zekayla bu partide olmasına anlam" veremediğini söylemiş.

    merak ettim genel kültürünü, umutla twitter'ına gittim.

    5. saniyede şu videoya denk geldim:

    https://twitter.com/…tatus/1101769112173211648?s=19

    diyor ki:

    ****"anadoluda bizden daha uzun süre var olabilen başka bir millet ve başka bir devlet olamadı" ****

    doğu roma imparatorluğu / bizans imparatorluğu :

    330 senesinde başladı.
    1453 senesinde bitti.

    : 1123 sene.

    osmanlı imparatorluğu: 1299 da başladı
    şimdi 2019.

    : 720 sene.

    5 ihtimal var:
    1. hesap yapamadı
    2. bilmiyor genel kültürü yok
    3. yalan söylüyor
    4. bizansı bu topraklardan saymıyor
    5. türkiye cumhuriyetini sonsuza gidecek diye kabul ediyor.
  • türkiye’nin en merkezi ilçelerinden beyoğlu’nu yönetmeye aday şahıs. seçilirse beyoğlu’nun kültür, sanat ve eğlencenin merkezi olduğu yıllardan bir 100 yıl daha götürecek gibi görünüyor. açıkçası burada ikamet eden biri olarak beyoğlu’nun son bir şansı kaldığını düşünüyorum, umarım 31 mart’tan sonra kendisine maruz kalmayız.

    şuradan
  • yüz yapısıyla şivesiyle ve önerdiği projeleriyle adeta atanamamış bir laz müteahhit.31 marttan sonra ataması da gerçekleşmiş olacak.
  • az önce cnn türk canlı yayınında, "çocuklar ders çalışsın diye millet kıraathaneleri kuracağız" diyen akp'nin beyoğlu adayı. seçme yaşı 16 olsa, bu adam yüzde 30'u geçemez bu ilçede. umarım çocuğu olan aileler şu vizyonsuzluğun farkındadır.

    (bkz: alper taş'ın çocuklara küçük kara balık dağıtması)
  • beyoğlu'na rantı ve betonu daha güçlü bir şekilde enjekte etsin diye görevlendirilen başkan adayı.

    beyoğlu gibi; bırakın istanbul'u, türkiye'nin en kozmopolit ve özgün ilçesinde bu ve benzeri adamlar hiç yakışmıyor.

    umarım seçim gecesi bir mucize olsun da alper taş seçimi büyük bir zaferle kazansın. aksi halde zaten özgürlük kokan ruhundan çok şey kaybetmiş olan beyoğlu, gaziosmanpaşa ve esenler çehresine bürünecek.
  • yaşadığım şehirde muhtemelen belediye başkanı seçilecek.geçenlerde bir videosunu gördüm bi bakayım dedim ama video tamamen birgün ve chp adayı alper taş ekibi tarafından kes yapıştırla kendisi için birşey istiyormuş gibi lanse edilmiş.kes yapıştır yapılmamış halini izlediğinizde anlıyosunuz operasyonu.haydar ali yıldız başında olduğu vakıftaki sporcular için havuz ve kondisyon yeri istemiş ama çarpıtmışlar. sırf bu hareket için bile bu adama oy verebilirim.sonra karşısındaki adaya bakayım dedim.karşısındaki adayın adı alper taş. yetersiz olmasına rağmen gugıl amcaya adını sormanız fikrinizi belirginleştirecektir.azönce de haydar ali yıldızı tanıyan ama başka partili olduğunu bildiğim bir abime kendisi hakkında samimi fikrini sordum.mütevazi ve verdiği sözü tutan bir adamdır dedi. ya yukardaki arkadaşlar tipiyle yargılamış. gelsin o zaman kıvanç tatlıtuğ yönetsin belediyeyi kardeşim. son olarak alper taşa diyorum ki hiç şirinlik taslama. siyasetle ilgisi sadece oy kullanmak ve atatürkün ilkelerini benimsemek olan ben bile senden nefret ettim.sağda solda duyduğum seçim şarkında da dediği gibi 'haydi yolun açık olsun alper taş'.
  • akp'nin beyoğlu'nda görevlendirdiği yeni beton generator.
hesabın var mı? giriş yap