• kesinlikle bir diktatörlük olmayan akp rejimi türkiye'sinde hayır bildirisi dağıtmak isteyenlere polisin söylediğini sözdür.

    ilgili video: https://twitter.com/…r_tv/status/845606642280468480
  • sözün bittiği yerdir. kilitlendim, kaldım. izlediğim an binlerce şey geçti kafamdan, yazıya bile dökemedim.
    şu yapılanı biri bana mantık ve demokrasi çerçevesi içerisinde açıklasın, evet demezsem namerdim.
  • baskıların belgeli olarak gözüktüğü yüzlerce andan birisidir. bunca baskıya rağmen hayır oyu önde. kararsızları ikna ederek, boykotçuları sandığa yollayarak hayırı güçlendirelim.

    bunu söyleyen arkadaş yarın bir imzayla işinden olmasın diye hayır
  • hepimiz bürokrasinin en üst kademesinden en alt kademesine kadar bu maksadı güttüğünü biliyoruz. büyük biraderler ''hayırcılar teröristtir, fetöcüdür'' vs lafları sarf etmek yerine, ''hayırcıların propaganda yapmasına izin vermiyoruz.'' demiyorlar. zaten ikisi aynı kapıya çıkıyor ama insanlar kelimeleri duymaya çok önem veriyor. bu yüzden de maksadı dolandırarak yerine getirmeyi seçiyorlar.

    bu adam; ''emir böyle, sizi dağıtmak zorundayım.'' diyerek de işini yapabilirdi. fakat dediğim gibi, iki durumda da müdahalenin maksadı aynı ama kelimelere çok önem veriyoruz.

    nietzsche'nin dediği gibi; ''yapış yapış bir arkadaştan yeğdir açık yürekli düşman.''

    edit: kendi bildirinizi basıp gece evlere, arabalara, dükkanlara bırakabilirsiniz derdim de demiyorum. sıkıntı çıkmasın. ben değil de bir arkadaş böyle yapıyor.
  • kayıt altına alalım memleketin başkentinde devletin polisi tarafından söylenmiştir.

    düzeltme- söyleyenin polis olmadığı bilakis bir eylemci tarafından polisin tavrını protesto amaçlı söylendiği bilgisi mevcut.
  • polis olduğu nerden belli

    nasıl provokatörlersiniz anlamak güç
  • onlara inat, sandığa git, oyunu ver!

    görsünler bakalım, el mi yaman bey mi yaman!
  • neyse ki türkçe kullanmışlar hayır dağıtamazsınız, evet dağıtıyorsanız dağıtın derken.

    bahçeli için halen çevirmen gerekiyor mu acep.

    akoçların içinin yağını eriten video olmuş.

    reis siksin sizi...
  • hayırı öyle bir lanse ettiler ki adamlar sanki teröristlerin, hainlerin tercihi.

    cahil polisimiz de farkında olmadan diyor bence sanki çok normal bişey diyormuş gibi yoksa normal düşünebilen bir beyin o cümleyi kuramaz hele ki demokratik bir seçim öncesi.
  • polisin "ülkede özgürlük var" diyen yandaşlara bizzat cevabidir. konu hakkında evetçilerin yorumlarını merak ediyoruz. girip saçma sapan başlıklara "muhaliflerin sustuğu başlık" falan yazanlar varya, gel savun şimdi bunu göt oğlanı. yarın oburgun sizin de başınız yanacak. birileri gibi siz de ülkenin solcusuna, kemalistine, muhalif sağcısına "yardım edin" diye yalvaracaksiniz. millet de maksimum onlara yardım ettiği kadar yardım eder size de. örnek mevcut sıcak sıcak. iyice bakın, aynısı size de olacak.
hesabın var mı? giriş yap