• (bkz: haylou gt1) sadece fark olarak taşınabilir 26 saatlik bir şarj ünitesi sağlaması ve şarj ünitesi üzerinde 4 ışık ile ne kadarlık şarjınızı gösteren bir sistem var tek farkı bu... ben kızıma xiaomi airdots aldım ve bu bluetooth kulaklık olayı çok hoşuma gitti ses konusunda da oldukça tatminkardı baktım hatunda sevdi e benimde aklım kaldı ve sonuçta biraz araştırdım şarjı uzun gitsin mantığı ile 2 tane aliexpress'ten gt1 pro siparişi verdim aslında aklım gt2 de kaldı ama sarj ünitesi kapaksız olduğundan mütevellit 2 adet 127 tl den siparişimizi verdik. geldiği şarj ile işe gidip gelirken, yürüyüşlerde, bahçede falan uğraşırken toplamda aşağı yukarı 14 saat çalıştırmışımdır şu an 2 ışık yanıyor dediğim gibi geldiği şarj ile toplamda kargoya verilişinden 45 gün civarı çinden buralara geldi verhasıl şarjı güzel ses olarak orjinal telefon (bkz: sony xperia xz1)kulaklığındaki performans ile aynı çok abartılı bişey değil ama kablodan kurtulmak harika hissettirdi...
  • uzun süredir kullandigim bluetooth kulaklık.
    şarjı kutu olarak yeterli ama kulaklık olarak biraz daha iyi olabilirdi. bass tiz ve orta sesleri gayet güzel ama bence 2 kötü özelliğinden biri olan son ses biraz düşük. diğer kötü yanı ise dokunmatik oluşu ben çok heves etmiştim ama en ufak düzeltme yaptığınızda müzik/film duruyor veya başlıyor.
    kutusu büyük falan deniyor ama diğerleri çok küçük olduğundan buda fena değil gayet ergonomik. 4 5 kere sağlam düşürdüm ama cok şükür arızalanmadı. ekstra bilgi için yeşillendirin.
  • bugün edindiğim yeni kablosuz kulaklığım. qcy t1c'min tek kulaklığı kırılmış, buna rağmen her ikisi de canavar gibi çalışır haldeyken aldım. ilk izlenimim sol kulaktan daha fazla geliyor gibi hissettirmesi oldu. ama cihazdan değil muhtemelen benim kulakta bir sorun var. * onun dışında gayet iyi bir ses izolasyonu var ve ses kalitesi bana yeterli gibi geldi. basslarda henüz yeteri kadar deneyemedim.

    bir süre denedikten sonra işbu entry güncellenecektir.
  • rakibi xiaomi redmi airdots'a göre çok daha işlevsel, gerek batarya kapasitesinin fazla olması gerekse dokunmatik olması ile kesinlikle airdots yerine tercih edilebilir.
  • ses kalitesi güzel ancak rüzgarlı havada kullanışsızlaşan alet.
  • 150 tl civarı bir ücretle 2 hafta önce almış olduğum, xiaominin yan fabrikası haylou tarafından üretilen bluetoothlu kulaklık modeli. fiyatına göre tabi ki güzel. lakin dokunmatik yüzeyi beş para etmez. tek yapabildiğim durdurma ve devam ettirme. 10 fonksiyonu varsa sadece ikisini kullanabiliyorum. onun dışında sesi de rüzgarlı havalarda o kadar iyi değil. mikrofon özelliği ise tamamen şansa bağlı, bazen işe yarıyor bazen de yaramıyor. lakin yine de genel olarak fiyatını baz aldığımızda gayet güzel ürün.
  • gt1, gt1 pro, gt1 plus, gt5 gibi modeller arasında karar vermek çok zor oldu benim için. ufak bir karşılaştırma videosu izledikten sonra bu modeli almaya karar verdim. video
    kulaklığı bugün sipariş verdim, elime geçtiği zaman artılarını ve eksilerini ekleyeceğim.

    kulaklık elime geçeli 6 gün oldu ve bu süre içindeki incelemelerimi paylaşayım.

    kulaklık gerçekten güzel bir görüntüye sahip
    kutuyu açtıktan sonra kulaklıkları birbirine eşlemem nedense çok uzun sürdü. internetten de bakmama rağmen yapamadım. daha sonra fabrika ayarlarına sıfırladım ve öyle eşleştirebildim.
    kulaklığın kutusu 800 mah bataryaya sahip ve çok aktif kullanmıyorsanız 1 bilemedin 1.5, 2 hafta götürür sizi.
    kulaklığın ses seviyesi biraz düşük gibi. ekolayzır yardımı ile yükseltilebilir fakat son ses müzik dinlemeyi sevmediğim için beni rahatsız eden bir durum değil.
    kulaklığın üstündeki dokunmatiklerde sadece durdur ve başlat gibi komutları verebiliyorum. şarkı geçme veya önceki şarkıya geçmeyi nasıl ayarlıyoruz onu bilmiyorum. (seri bir şekilde dokunmayı da denedim yine de olmuyor.)

    kulaklık için söylenebilecek şeyler bunlar. eğer yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorsanız gt1 plus veya gt5 modellerine bakabilirsiniz. ben kulaklığı trendyoldan 134 liraya almıştım. bu paranın hakkını kesinlikle verdiğini düşünüyorum.
  • sadece geceleri film izlerken kullanmak üzere aldığım ve de çok başarılı bulduğum kulaklıktır. alacaklar için amaca yönelik araştırma yapmaları daha doğru olacaktır. bu kulaklıktan beklentiniz ne? telefon görüşmesi mi yapacaksınız, oyun mu oynayacaksınız, müzik mi dinleyeceksiniz vs. gibi. çünkü birinde iyiyken birinden tatmin etmeyebiliyor.
  • almayı düşünenlere tavsiye edebileceğim, f/p ürünü tanımını sonuna kadar hak eden kablosuz kulaklık.
  • bluetooth kulaklık vs. wireless kulaklık diye araştırma yapmak lazım. çünkü kişiye göre avantaj ve dezavantajları öne çıkabilir. ahmet için bluetooth avantajlıyken mehmet için wireless kulaklık kullanmak avantajlıdır gibi.

    ürüne gelirsek, amazon'da rastladım. kendim için değil ailemden 2 kişiye hediye olarak almayı düşünürken olumsuz yorumlar ikilemde bıraktı. ürünü satın aldığı doğrulanan 2 amazon müşterisi de kulağa tam oturmuyor diye belirtmiş. bir tane şikayet olsa hadi istisna olabilir diyecektim fakat iki kişide olunca kulağa tam oturuyor mu oturmuyor mu diye şüpheye düştüğüm ürün.
hesabın var mı? giriş yap