• sosyal medya ne kadar salakça bir ortam oldu yahu...

    bu adam şimdi bomboş bir video çekebilmek için onlarca insanı taciz edip, insanların keyfini kaçırıp, karşılığında onları biraz olsun gülümsetemeyip; adeta onların sırtından para kazanıyor.

    bir adam az daha yumruk atıyordu, keşke atsaydı ağzının ortasına bi' tane.

    -yer abd bu arada ama bence bunun çok bir önemi yok-

    edit: kurgu diyenler var, nasıl emin olabiliyorlar bilemiyorum. zira insanlar son derece irrite olmuş duruyor, bu kadar iyi oyunculuk yapabilecek bir sürü adam bulmak için iyi para akıtmak lazım, video'nun yüzü astarını geçer yani bence.

    edit2: arkadaşlar kesinlikle kurgu olduğuna dair birkaç mesaj aldım ve açtım video'yu birazcık daha izledim, ben de kurgu olduğuna kanaat getirdim, link'i de kaldırıyorum (ki başlık açtıktan sonra link'i kaldırmak bence aptallık olsa da) çünkü bu samimiyetsize para kazandırmak istemiyorum ve bu başlığı açtığıma da pişmanım amk.
  • sahilde yatan insanların üzerine kum attığı videodur. insanlar hiç s.klemeden doğrudan uzaklaşıyorlar. ulan bunun neresi komik ?
  • recep ivedik gibi toplumuz kabul edin işte.
  • bir check edelim;
    talk show denedin tutmadı. insanlar seni eğlenceli bulmadı. sonra o program gag formuna büründü. komik videolar paylaştığın bir programa dönüştü. o da yemedi. bir filmde oynadın, film senaryosu itibari ile fena değildi ama onu da çoğu kişi duymadı -ki senin de özel olarak bir başarın yok. şimdi de youtuberlık deniyorsun ve hala leşsin.

    zorlamasan mı hayrettin?
  • yüz vermeyin böyle tiplere. prim vermeyin. çok şımardılar. yakında tepemize sıçacaklar.
  • amerikanın suriyelileri de bunlar işte.
  • türkiye' de çekseydi, o domatesi hıyarı göbeğine koyduğu kadının kocası tarafından 76 yerinden bıçaklanırdı. biz de "bu kez güldürmedi" diye manşet okurduk.
  • avusturya'da insanlara sürekli bel altı sorular sorarak aklınca trollük yaptığını sanan ergen, betizm midir nedir ukrayna'da komik olduğunu düşünerek milleti rahatsız eden varoş, şimdi de amerika'da kendi hâlinde insanları taciz eden hayrettin. resmen dünyanın her yerine yayılmış kanser hücreleri bunlar. sonra dünyada türk imajı kötü dendiğinde alınıyoruz, güceniyoruz. birkaç tık fazla alabilmek için kendini ve ırkını bu kadar rezil eden kişilere rastlayıp da kötü bakmamak mümkün mü?
    tanım: suratımda mimik oynatmayan tam tersi utandıran video.
    edit: avustralya değil avusturya olacakmış.
hesabın var mı? giriş yap