• (bkz: ebesinin amı)
    ben de ahlaklı, terbiyeli, küfretmeyen biri olmak istiyorum; sakin bir hanım olmak benim de hakkım ama oldurmuyorlar. gün akşam, yıl bilmem kaç oluyor biz her boku geçtik maymun götü, eşşek sikini konuşuyoruz.
  • iki kuşun çiftleşmesiyle ahlakı bozulacak insanlar olduğunu öğrenmemize sebep olan karar.
    ama mesela kurbağalar bir cins azaldığında cinsiyet değiştirebiliyorlar. keza deniz tavşanları, deniz atları, yassı solucanlar ve çok sayıda balık da ya cinsiyet değiştirebiliyor ya da hermafrodit. hatta hermafrodit cinslerden deniz tavşanları aynı anda 50 tane uç uca eklenerek birbirleriyle çiftleşebiliyorlar. ayrıca kimi çekirge cinslerinde de cinsiyet değiştirmeler mevcut. bu durumda sanırım sayın hayvanat bahçesi müdürünün hayvanları dişi erkek diye ayırması yetmeyecek. ayrıca her bir hayvana da ayrı özel alan tahsis etmesi gerekecek. düşünsene lan çiftleşen 2 erkek kurbağa. aboooov hepimiz ibne oluruz yeminlen.
  • türban takmış maymunları etrafta gezinirken görmemizi sağlayacak olan uygulamadır. kim bilir takkeli koalalar falan bile olabilir.
  • yapılması için geç bile kalınmış bir uygulama. hayvanlara da zina yasası konulmalı. düpedüz ahlaksızlıktır bu yapılan. sokak ortasında terbiyesizlik yapmasınlar, ağır yaptırımları olmalı. çıkartıp duvara işeyen köpeğin bu topluma faydası yok.
  • bu kadar yandaşı dolduracak yer kalmayınca işin hayvanat bahçesi müdürlüğüne kadar gittiğini gösteren haber. bu ülkede insan hayatının değeri yok, hayvanınkinin mi olacak, sıfır sorumluluk. maaş da ballı börekli değilse bir şey bilmiyorum.
  • ohhh be sonunda beklediğim şey gerçekleşmiş.

    umarım bir an önce tüm ülkeye yayılır bu karar.

    yıllardır bu anı bekliyordum. sonunda rahatça gidebileceğim hayvanat bahçesine. yoksa her gittiğimde bir dişi gördüğümde içimdeki hayvan açığa çıkıyordu. ağzımdan salyalar saçılıyordu. kendime engel olamıyordum. beni de kafese tıkacaklar diye hep korkuyordum.

    şimdi ohh miss gibi kadın yok, vajina yok, şeytani düşünceler yok. rahat rahat gezerim. hayat böyle daha sakin, daha huzurlu, daha steril.

    vajina diyince bile kendi kendime utandım, kulaklarım kızardı. bir sıcaklık yükseldi üzerimde. hep şeytanın oyunları bunlar.

    (bkz: bülent arınç)
  • su cumleye takildim; "uluorta ciftleserek toplumun ahlakini bozmak"

    konu cinsellik olunca bu toplumun ilk refleksi, cinselligin iliskilendirildigi mevzuyu yasaklamak/saklamak.

    ciftlesen hayvan gorunce ahlaki bozulmayacak bilincli bireyler yetistirme yonunde herhangi bir adim yok.
    bildikleri tek cozum! yasak koymak.
hesabın var mı? giriş yap