• bu coğrafyada güzel-yakışıklı olmak zordur.
  • "ay maşşşşşşallah nasıl yakışmış hamilelik! cinsiyeti belli mi bilmiyorum ama bence bebek kesin erkek. çok tatlı <3"
    ben yazsam böyle olurdu mesela.

    edit: bu arada takip etmiyorum, şimdi girip bakayım dedim ne yazmışlar diye. evet bebek erkekmiş onu öğrenmiş oldum bu arada. epeyce bir aşağıya indim olumsuz birşey de göremedim. sanıyorum twitte seçmece yorumlar konulmuş. böyle 3-5 cahil cühela yorumu buralara taşıyıp prim vermeyin gözünüzü seveyim. bırakın kendi mutsuzluklarında çırpınsın dursunlar biz keyfimize bakalım.
  • fotoğrafa bakınca ben tatlı bir anne adayı görüyorum ama bu çük kafalı çomarlara göre orasını burasını açmış bir kadın.

    biri de şey demiş “bunu normalleştiremezsiniz” senin dünyaya gelmen anormal ulan beyin ölümü, hamileliği göstermek değil. sapıklar.
  • bunlar nasıl kafalar ya anlamak mümkün değil.
  • kadini ve hamileliği eleştiren yobazların kadın olması düşündürmüştür. kadin kadına bunu yaparsa özelliklede hamilelik gibi bir hususta erkek neler yapmaz. gerçi erkeklerin yaptiklarini zaten normalleştirmiştiniz pardon.
  • bu yorumları yazanların - en azından ekran görüntüsünde - kadın olması ayrıca irdelenmesi gereken bir konudur.

    21.yy'a gelmişiz kadınların bağımsızlığı ve güçlenişi, erkekler ile bir tutulma talebi ve kadın bedeni üzerindeki tabuların yıkılmasına tüm dünyada şahit olurken, bizim imam hatip eğitimli sümeyyelerimiz kendi hemcinslerine böyle aptalca yorumlar atıyor, iğrenç.. arabistan bile kendi çapında dünyaya ayak uydurma eğilimleri içindeyken bizim eğitimsiz cahillerimiz tam tersi istikamete götürüyor bizi ve kendilerini.. yazık..
  • vurun kahpeye’de gördük bunları. kubilay şehit edilirken gördük. madımak’ta insanları diri diri yakarlarken gördük. domuz bağı ile canlı canlı gömülen insanların çürümüş cesetlerini evlerin bodrumlarından çıkarırlarken hizbullah’ta gördük. kafa kesen, kalp yiyen, türk askerini yakan ışid’de gördük. şimdi de instagram’da twitter’de görüyoruz. yobaz işte. klasik yobaz.

    edit: imla.
  • ya böyle bir linç tayfa var maalesef, bazen pucca nın oğlunu paylaştığı resimlerde denk geliyorum, hazal kaya nın da hamileliğini açıkladığından beri görüyorum. "inşallah çocuğun ölür" "çocuğunu doğururken geber inşallah" " o çocuğu elinden alsınlar da gör" tarzında nefret bile diyemeceğim kadar korkunç temennilerle dolu, "bir insana bunları ne yazdırır ki ? " diye sorgulayabileceğiniz yorumlar o kadar çok ki. sadece muhalif görüşünü açıkladı diye en zayıf noktalarından vurulmaya çalışılan kadınlar, ve inanıyorum ki bunları yazanların çoğu da kadın. sosyal medya maalesef bok çukuruna döndü, yazdıkları abuk subuk yorumlara karşı bir yaptırım mı uygulanması gerekiyor illa insanca yorumlar yazılabilmesi için?
  • gayet de normal bir fotoğraftir. bu kadar iğrenç yorum yapmak için en son seviye yobaz olmak lazım.

    (bkz: most yobaz)
  • yorum yapan yobazların kadın olması daha da düşündürücü
hesabın var mı? giriş yap