• atanamamis asli inandik. instagram dan surekli kendi postlarini promosyonlayip “3000 görüntüleme olmuş ama neden hala fenomen değilim” tarzı story’ler atıyor. komik zannedip takip etmiştim ama sene olmuş 2018 hala şive yaparak komedi üretilebileceğini sanıyor.
    (doğu demirkol zekası yoksa o iş zor ablacım, ki sende yok hani farkında değilsen diye yazayım dedim:)
  • 'yurtdışında kendine yabancılaşmış türkün diğer türke yaptığı arogans' adlı videosunu defalarca izlemiş bir insan olarak destek verdiğim, zamanla kendini geliştireceğine inandığım instagram videocusu*
  • komik ama gerçek biri. komik çünkü komik işte. gerçek çünkü yazdığı karakterler gerçekten hayatın içinde var. hepsi aramızda. eşimiz, dostumuz, eltimiz ya da patronumuz.

    başarılarının devamlılığını diliyorum.
  • nasıl oldu bilmiyorum ama kendisinin 10. takipçisi falanım o derece. çok iyi biri olduğu her hareketinden belli. beni gülümseten içeriklere sahip insan. oyunculuğu da yerli yerinde. özellikle kadın erkek ilişkilerinin kadın tarafında attığı videolara hayranım.
    en son "tweetimi favladı, aşık bana ya" diyordu, işte ona çok güldüm.

    he bu arada; özendiğim italya hayatını yaşaması kendisine kıskançlıkla karışık bir sevgi beslememi sağlıyor. ben içimdeki italyan ile türkiye'de çok zorluk çekiyorum hazal kızı.

    https://www.instagram.com/hazalcavazza/
  • kendisi 3 kaplan gücünde. çok başarılı atakları var. vahşi hayatta kesinlikle birinciliğe oynar. kötü olduğunu düşünenler söylediklerini yutacaklar ileride. bu da burada dursun. yürüyedur cavazza.
  • atarlı bi kız orası kesin.durup durup "yaw ne cevap veriyosun şunlara" diyesim geliyor. nerden gördüm de takip etmeye başladım hatırlamıyorum ama kendiyle barışık, fena olmayan oranda da komikli. ileride bişey yapamayacağını hep torpile bağlamasa olacak bişiler.hadi bakalım.
  • instagram'daki basarili tiplemeleriyle gulduren, eglendiren komik ve sevdigimiz bir ablamizdir. ayrica kendisi lisedeki folklor ogretmenimizin kizidir. lisede folklor takimiyla onun rehberliginde avrupa'da otobusle sehir sehir dolasmisligimiz vardir. oradan bir tanisikligimiz olmakla birlikte uzun yillardir takip ederim. bu nickte bir hesabi olmadan once kisisel hesabinda da ara ara komik tiplemeler, postlar paylasirdi.

    italya'da master'ini tamamladiktan sonra boyle bir kanal isine girmis. inaniyorum ki tiplemelerin artmasiyla takipci sayisinin da ivmelenmesi yakindir!

    bol sanslar hazalcavazza!
  • son paylaşımlarında aşık geleneğini ikinci yeninin varoluşsal sancılarıyla birleştirerek orijinal bir şiir tonu yakalayan instafeno adayı. şaka şaka. kendisi candır. burayı okuyorsan hazalcavazza, ki okuduğunu biliyorum, ekşici piçler için neden bir şeyler karalamadığını merak etmiyor değilim. yarın feno olup da burada soruları yanıtlarken seni linç etmemize yarayacak malzemeler vermelisin bize.

    for example:

    gurbetelde hemşehrimi gördüm.
    göz göze geldik, selam verdim.
    ani bir acı saplandı göğsüme
    uzun süredir turkish kebap yememiştim belki de... gurbetelde hemşehrimi gördüm
    sigarasının dumanında konya silüeti "mevlana is goood" diyor, zaman kaybetmeden ölü taklidi yapan 3-5 vatansever,
    hüzünlü bir karar verişle uçak biletini alıyor.(bohem bir mahkeme kararıyla)

    gurbetelde hemşehrimi gördüm.
    namuslu ve misafirperverdi varoluş sancısı!... aşık hazal

    (bazı kelimeleri belli ki yapıbozum yöntemiyle özellikle bozmuş. şair filozof kesilecek başımıza yakında).
hesabın var mı? giriş yap