• vivziepop kanalının yayınladığı animasyon serisi.
  • sjw kudurtan animasyon. steven universe çöpünün antitezi.
  • cehennemdeki kötü ruhları kurduğu otelde huzura kavuşturup cennete yollamak isteyen charlie adlı karakterimizin çevresine ve başından geçenlere odaklanan henüz bir bölümü yayınlanan animasyon.
  • eğer pandemi yüzünden ertelenmezse ekim 2021'de 2. bölümü yayınlanacak olan ve çocuklar için olmayan! ,bir adet saf charlie isimli karakter barındıran güzel animasyon. charlie saf ama başroldeki şeytanımız alastor çok fena.
    "smile, my dear! you know, you're never fully dressed without one!". alastor.
    aynı evrende yer al bir de helluva boss serisi var o da güzel.
  • youtube’ta vivziepop tarafından sunulan dizi, ocak 2024'te 1. sezonu ve ardından ,şimdi hazırlanmakta olan 2. sezonu ile amazon prime video'da yayımlanacak.
    konu: cehennem prensesi charlie'ye ve onun şeytanları rehabilite etmek için bir otel açma arayışına odaklanıyor. cehennem aşırı nüfustan muzdariptir ve cennet sorunu düzenli olarak iblisleri her yıl yok ederek çözer. cehennemde büyüyen charlie, toplu katliama alternatif bir çözüm bulmak istiyor. şeytanlara ve günahkarlara daha iyi insanlar olmayı öğretmeyi amaçlayan mutlu otel'i açar.ama cehennemin radyo kanali sunucusu alastor kotu amelleri icin charlie ve oteli kullanma planlari yaparken bunun hiç de kolay olmayacağını anlayan charlie ve arkadaşları otelin çalışır durumda kalması için birlikte çalışmalılar.
    alastor ,charlie'ye :"gülümse hayatım, gülümsemen olmadan asla tamamiyle giyinip kuşanmış sayılmazsın."
    ao3'de çok iyi bir charlie-alastor fanfic var, the smiling man ismi, tavsiye ederim.
    edit: amazon cizimlerini gelistirmis pek guzel olmus, orijinal is cizgi film gibiydi biraz ama hikayesini de degistirmis, azalmis konu, boyle de guzel ama daha ayrintiliydi orijinal iş, onu da izlemenizi tavsiye ederim.
  • amazon prime video'da yayınlanan müzikal yetişkin animasyonu.

    hazbin hotel'in izlediğim ilk 4 bölüm itibariyle en kuvvetli yönleri müzikal kısımları ve görsel tarzı diyebilirim.

    özellikle ilk bölümdeki hell is forever ve 4.bölümdeki poison şarkıları harikulade olmuş.

    ilk olarak youtube'ta yayınlanıp daha sonra a24 yapımcılığında streaming platformuna geçiş yapması, başarısını ve hayran kitlesinin boyutunu kanıtlar nitelikte.

    sonuç olarak hazbin hotel, işlediği konular ve hitap ettiği kitle itibariyle herkese uygun olmayan fakat kendi türünde başarılı bir müzikal yetişkin animasyonu.
  • şarkılar baya güzel. karakterler orijinal, özellikle radyo şeytanı süper. ben sevdim

    tanım: amazon prime özel yetişkin müzikal çizgi dizisi
  • bu yıl için en büyük heyecanı buna duyuyordum, ilk dört bölümle de karşılığını aldım. hell is forever, stayed gone ve respectless bayağı iyi şarkılar. alastor hayranlığına devam edeceğiz. sakin sakin gelip dağıttı vox'u lol.

    ilk bölümde adam'ın charlie ile konuşurken anlattığı saçma sapan hikaye de müthiş.

    --- spoiler ---

    "so i was playin' this gig, and for some fuckin' reason this virtue chick was diggin' on the drummer, and it's like do you know who i am? i'm fuckin' adam. i'm the original dick! all dicks descend from me. you think you want drummer dick? no way, i'm the dick-fuckin' master! so, anyway, then we fucked and it was awesome. what'd you do this weekend?"

    --- spoiler ---

    ayrıca üngve malmistin** cennetteymiş: https://streamable.com/cixseq
  • herşey tamam da şarkı olayına ne gerek vardı diyerek izlediğim animasyon serisi. güzel bir ana hikaye hattı, iyi tasarlanmış karakterler ve onları kendi hikayeleri var. üstelik, kendine has bir animasyon tarzı da tutturulmuş, dili ve ana evren +18 olmaktan gocunmuyor. üstelik bunu abartılı yapmasına rağmen rahatsız etmiyor. bunlar bir animasyon serisi yapmak için baya yeterli şeyler. ancak, zart diye her bölüm iki defa müzikal çekiyor.

    bunu tam anlayamadım. birincisi müzikal tadında gitmek, normal animasyon akışında daha masraflı bi iştir. beste yap, müzik sahnelerini özenle tasarlar, müziği kaydet gibi detaylar, normal bir hikaye çekmekten daha zordur. buna harcanan bütçe ile ekstradan bölümler çıkabilirmiş ekip. ancak ciddi ve radikal bir kararla animasyonun anlatım dili olarak müzik seçilmiş.

    açıkcası bu kısımlar beni biraz sıkıyor. ancak, yine de izlenebilir.

    7/10, devamı nasıl akacak bekliyorum.
  • amazon'un invincible ve vox machina sonrası yaptığı en iyi iş.pilot bölümünü youtube'da türkçe altyazılı bulup izleyebilirsiniz.bu bölümü izlemeden başlamayın seriye bazı konular eksik kalır.2019'da çıkan bu bölümden sonra hemen çekilmesi gerekirken 4 sene beklemeleri yazık olmuş.bence 8.5'lik bir seri millet uyanmadı daha potansiyeli çok yüksek.

    --- spoiler ---

    müzikleri efsane olmuş özellikle loser, respectless ve alastor lucifer düeti olan favorim kaç gündür bıkmadan dinliyorum.karakterlerin hepsi bomba.bir bölüm alastor'u seviyorsunuz diğer bölüm husk'ı.niffty bile son sahneyle sempatik geldi tam saykodeli.son bölümde adam ile alastor'un kapışması ve lucifer'in zuhur etmesiyle bitens avaş sahnesi çok iyiydi.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap