• mustafa yavuz adlı yayıncı/youtubirlik.

    seviyorum kendisini, sempatik çocuk.
  • saygısız terbiyesiz, fake videolarla insanları kandırmaya çalışan, lol tr sunucusunun pisliğinin sorumlularından biri daha. 82 bin abonesi var şu anda, muhtemelen bütün liseliler bunu izleyip buna özeniyor. böyle adamlara prim verenler ülkesi işte.
  • senin bu başlığı açma ihtiyacını sikeyim ben
  • kardeşim prim vermekle kalsa iş yine bir nebze yok olur gider karaktersiz. bu adama özeniyorlar. nick üstüne nick var...
  • -yasuo banlamayın
    tür: korku/gerilim
    puan: ımdb 10/10
  • ruh hastası bir oyuncu
  • dün gece mehmetçik vakfı için yayın yaptığı sırada tehdit edilmiş yayıncı.

    özet geçeceğim, kız arkadaşının babası kendisini vuracakmış.

    troll vs olabilir diyenler için yayını izliyordum gayen küfürsüz ve ciddi bir yayın yapmaktaydı kendisi normalin aksine. beti benzi attı çocuğun yayını kapattı zaten hemen sonrasında. bakalım ne çıkacak.

    https://www.youtube.com/watch?v=koqz2bbdnrm
  • 34 yaşındayım, 12 yıldır öğretmenim. son 5 yılda 6000+ saat dota 2 oynadım (no-life loser) lol'den neffret ederim. hiç beceremedim.

    ama bu çocuğa resmen bayılıyorum. özellikle ormancı çıldırtma serisi efsane ötesi.

    ama mizah yönünden bi kademe altımda kalıyor. geçende birisi "abi kız arkadaşımın kedisini sikicem taktik ver" falan gibi bişey yazmıştı, mustafa klasik efendi olun, size yakışıyor mu vs edebiyatından sonra "kızı sik" falan dedi. halbuki orada verilmesi gereken taktik "çizmeye sok, yoksa tırmalar" olmalıydı.

    neyse çok uzattım, inşallah buraları okuyosundur mustafacım, seviliyosun benim koca yarr pardon yürrekli kardeşim, bileğine kurban.

    red için saol knk
    #enesabianamısik 'i unutmayalım bi de
  • 34 yaşında bir öğretmenin hakkında yaptığı yorumları okuyunca şaşırdığım yayıncı.

    kanımca kendisi takipçisi olan kitlenin ne kadar kötü olduğunun farkında, yayını sırasında gelen bağışlar, gelen istekler hayattan soğutur insanı. kendisinin de tahammül etmekte zorlandığını tahmin ediyorum. yok instadan beğen, yok kafa dansı yap, yok flütle dombra çal. ama bence çocuk bunları para kazanabilmek için yapıyor ve piyasaya tam olarak da bunlar hitap ediyor.

    ha illa iyi lol oynamasına gerek yok, eğlenceli, izlerken hoş oluyor ancak dediğim gibi kitlesinden dolayı yaptığı hareketler çok üzücü.

    ve şaşırdığım şey hazreti yasuo uzun zamandır varken yeni patlamış olması. ne yaptı acaba bu hareketlere yeni mi başladı diye merak ettim
  • e-spor yayıncılığında küfür eden streamerlardan genelde nefret ederim. vasat ve bayağı gelir ancak bu çocuğu izlediğimde ettiği küfürlerden, trollerinden ve anlık adult reflekslerinden gram rahatsız olmuyorum. hatta eğlendiğim bile söylenebilir.
hesabın var mı? giriş yap