• az bilinen efsane duyarlar ile boku çıkan dönemdir.

    bir kısım azılı örgütü sempatizanı aleni terör propagandası yaparken, ciddi ciddi hdp'yi ülkenin kurtuluşu gören gerzek yalakalarına laf anlatmaya çalışılıyorduk...

    mesela elemanlar artık o kadar duyarlıydı, havadan nem kapıyor gibi yaparak saf, salak solcu liberal parselliyorlardı ki olaylar şurlara varmıştı;

    (bkz: istiklal marşı ırkçı bir dayatmadır)

    tabi gerçekte olan ortadaydı; (bkz: hdp kongresinde ey reqib söylenmesi)
  • sırrı abeler, saz çalan selolar falan.

    işte bunlar hep algı. varsın faşist desinler, başka türkiye yok.
  • şimdinin ruh hastası hezeyan döneminden kat be kat daha iyiydi.
  • isid'in "ofkeli sunni birkac genc" oldugu donem.

    devlet buyuklerimizin islami teroristere "terorist" diyemedikleri donem.

    orta cag'dan kalma ideolojilerileriyle sunni olmayan insanlarin kafasini kesen, kadinlarina, cocuklarina tecavuz eden, oldurdukleri kurbanlarini firat'a, dicle'ye atan, apartman tepelerinden insanlari asagi iterek idam eden isid'lilerin devletimizce "sempatik" bulundugu donem.

    islami teroristlerin butun suriye sinirimizi ele gecirdigi, ustte bahsettigim barbarliklarini yaparken yaralananlarin ivedilikle turkiye cumhuriyeti devletine ait, halkin vergileriyle calisan hastanelerde tedavi edilip suriye'ye geri yollandigi donem.

    adiyaman'da, konya'da "isid-cafe"lerde islamci teroristlerin yetistirilip suriye'ye yollandigi donem. turkiye cumhuriyeti kolluk kuvvetlerinin defalarca bu konuda istihbarat almalarina ragmen ne hikmetse tek bir kisiyi bile tutuklamadigi donem.

    yani diyorum ki, once bi surdan bi siktir git, sonra hdp konusuruz yine.
  • "akp ile hdp birlik olacak, başkanlık karşılığında özerlik verilecek" laflarının uçuştuğu dönemden,
    eteğini akp'ye teslim edip hdp'li kovalama naraları atan milliyetçileri gördüğümüz döneme geçilmesi arasında olmuştur.
  • bir çok arkadaşımın kandığı dönemdir.
    yok emanet oylar yok insanlık hakları felan.
    ne de olsa politika yalanlar üzerine kuruludur.
  • akp döneminde gerçekleşmiştir.

    bunun bir de pkk'nın iyilik penisi olduğu dönemi var.

    bakın çok enteresan, yarın ne getirir bilinmez.
  • çok karanlık bir dönemdi. misal, bir seçim döneminde ülkenin ikinci büyük muhalefet partisinin liderini, bir değil, iki değil, tam üç kere televizyona çıkardılar. ve adam, inanabiliyor musunuz, saz çalıp türkü söyledi. kardeşim sen türkücü müsün, parti lideri mi? neyse ki o dönemleri çabuk atlatıp şimdiki aydınlık döneme geldik. bak, adam hapşırınca 50 televizyondan 45'i canlı yayına geçiyor, süper muhalefetimiz var, saz çalmak yerine muhteşem muhalefet yapıyorlar. halk olarak o dönem çok çektik, bizim layığımız bu dönemmiş, layığımızı bulduk.
  • açılım dönemine denk gelir. hdp ve destekçisi kürtler dönemin faydalı aptallarıdır. ileriki dönemlerde patlatılmak üzere şehirler mayın tarlasına çevirilmiş, bunu engellemek isteyen güvenlik görevlileri valiler tarafından engellenmiştir.
  • hep de hdp'ye oy vermeyenleri geren dönem. hdp seçmeni, hdp'nin siyasi duruşunu bilerek ve onu destekleyerek oy verdi, hdp de seçmenine ne dediyse onun için mücadele etmiştir hiçbir hdp seçmeni de verdiği oydan pişman değil.
hesabın var mı? giriş yap