• durumun vahametinden habersiz, içinde bulunduğu durumu oyuncak zannedenler ile çıkarları doğrultusunda hareket eden simsarlardan oluşan gruptur.
  • aralarında bulunduğum insan grubu. kime oy vereceğimi sana mı soracağım silik.

    gg editi: kufur mu yasaklandı, oy vermek mi? burada gg'lik ne vardı da silindi bilmiyorum. moderasyon hoşuna gitmeyen içeriği kaldırmak için mi var?
  • türkiyeyi uçurumdan önceki son kavşaktan döndüren topluluktur
  • (bkz: saydın mı lan)

    arkadaşım nerden ulaşıyosunuz bu rakamlara söyleyin biz de ulaşalım.

    ben chp'ye oy verdim eşim hdp'ye oy verdi. napim aga boşiyim mi karıyı ne diyosun?

    tanım: ilkeleri, inandıkları uğruna oy vermiş kişilerdir.
  • akp ye oy veren türkler yerine tercih edilesidir.

    yorlamam bu kadar.
  • hdp, gss uygulamasının saçmalığını vurguladığı ve bu uygulamayı yürürlükten tamamem kaldırmayı taahhüt ettiği taktirde sayıları bir kaç milyon daha artacak olan türklerdir. kafasını kullanan oyları kapar genşler. kıps.
  • aynı zamanda mhp'nin baraj altında kalmasını ister. bu durum da akp'yi tek başına iktidar yapar. amaçları akp'yi iktidar yapmamak değil ülkeyi bölmektir...

    dangalağın birisi de hem kürt partisi diye kızıyorsunuz hem de türk oy verince kızıyorsunuz. türk oy verince türkiye partisi olabilir demiş. oy veren partiyi düzeltmiyor kardeş. partidekilerin politikalarına oy veriyorsun. işin aptallığı da burada. adamlar kürtçü politika izliyor sen onlara oy veriyorsun...
  • hırsızı iktidar yapmayalım diye teröriste ve teröre yardım ve yataklık ediyorlar haberleri yok. kandil'in, arka bahçesi haline gelmiş hdp'nin bu ülkede daha da güçlü hale gelmesi durumunda ilk olarak, bu salak hayalperest arkadaşların zarara uğrayacağı durumdur.şayet, bu mk çoçukları fırsatını bulsalar ilk bunların, analarının,bacılarının, karılarının naumslarına tasallut edeceklerdir.
    uyanacaklar, belki bir gün ama iş işten çoktan geçmiş olacaktır.birde denyonun teki, "tek hücreli kattiler" gibi bir ifade kullanmış ulan amına kodumun yavşağı, oy verdiğin teröist partisi sırtını pkk'ya yasladım dediğinde sesin çıkmıyorda.bu ülke için 5000 şehit vermiş bir harekete mi çakmaya çalışıyorsun amsalak. bu ülkede türk milliyetçiliği iktidar olacak.er yada geç olacak.ve biz sizleride kucaklayacağız.
  • muhtemelen mhp'ye oy veren 7.5 milyon gibi türk olmakla övünmüyordur. doğuştan gelen, kendi çabası olmayan bir özelliğinden gurur duyacak kadar boş adam değildir.
hesabın var mı? giriş yap