• şuna binip antalya manzarasını izlemek istiyorum

    edit : izledim
  • mutlaka binip deneyeceğim dönme dolaptır.

    dünyanın en büyük 5.,
    avrupa'nın en büyük 2. dönme dolabı olur kendisi. avrupa'nın 1.si zaten ingiltere'de londra eye denen dönme dolap.

    vidyosundan izlediğim üzere;
    özellikle vip bölüm denen 4 kişilik yeri denemek istiyorum.

    yukarıdan da antalya oldukça güzel görünüyor.

    yukarıdan antalya'yı merak edenler için linki bırakıyorum:

    https://youtu.be/acopdye6ubu

    çok güzelsin antalya!
  • geçen hafta denediğim ve önermediğim dönme dolap.
    aslında sıkıntısı dönme dolabın kendisi değil,şehrin kendisi.
    sanırım binmesi inmesi 17-18 dk demişlerdi ve o süreye yakın döndük.ancak o kadar ağır hareket ediyor ki sıkıntıdan bitse de gitsek demeye başlıyorsunuz.
    sıkıntı şehirde dememin sebebi ise tepe noktasında ulaştığınızda kocaman,ışıl ışıl,rengarenk,muhteşem bir deniz manzarası eşliğinde siluet görme beklentisi.
    ancak arkanızda pınarbaşi mahallesi,solunuzda antalya stadı ve akan trafik,sağınizda migros yolu ve karşınızda kemer yolu ve kısmi deniz manzarası ile ben şimdi buraya neden çıktım,niye çıktım? tadi veriyor.
    naçizane önerim paranızı kış ayında tahtalı teleferiğinde harcayın.hem kartopu oynayın hem de eşsiz manzarasını seyredin.
  • (bkz: #110125874)
  • ben burda çalıştım sizleri biraz bilgilendireyim türkiyenin en büyük avrupanın ise en büyük 2. dönme dolabı kendisi toplamda 42 kabinden oluşuyor 4 tanesi vip geri kalanı normal kabinlerdir vip dediğime bakmayın tek artısı içinde minik boş bir buzdolabı ve 4 kişilik koltuktan oluşuyor diğerleri ise 10 kişilik tabi herkes bi arada alınmıyor pandemiden dolayı ayrı ayrı bindiğiniz için vip in bir ayrıcalığıda çok kalmıyor `:(tabi evlilik teklifleri randevulu vipler bunun haricinde) ` vip kabin kabin ücreti 200 normal kabin kişi başı 30 tldir her fani 1 kez denemeli daha sonrada siz binmezsininz sarmıyor 1 kereden sonra.

    edit
    --- spoiler ---

    17 dakika sürüyor ve 90 metre uznluğundadır
    --- spoiler ---
  • bugün eşimle 2. kez bindim. ilk açıldığında gitmiştim harikaydı. şu an çok bakımsız. zaten rağbet de yok gibiydi bomboştu. harcanan elektriği karşılıyor mu ona bile emin değilim.
hesabın var mı? giriş yap