aynı isimde "hekimoğlu" başlığı da var
  • house md dizisi türkiye uyarlamasının adı.

    house timuçin esen dr james ise okan yalabık olacak.
  • geliyor gönlümün efendisi (bkz: okan yalabık). :)
  • amerikan house m.d. dizisinin türkiye uyarlaması olacak ve çok yakında kanal d'de yayımlanmaya başlayacak dizi.

    uzun zamandır üzerinde çalışılan projede başrol için halit ergenç ve haluk bilginer konuşuluyordu ancak son olarak timuçin esen'le anlaşıldı. yani dr. gregory house'un türk versiyonununu timuçin esen canlandıracak.

    umarım amerikan the jeffersons dizisinden türkiye'ye uyarlanan tatlı hayat gibi, muhteşem bir uyarlama olur. çünkü house m.d. bunu hak ediyor.
  • sıkı bir house md. hayranı olarak çoğunluklu bir yanım "bir şeyi de uyarlayıp bize benzetmeseler keşke " dese de 2020 ocak ayında start verecek olan dizi.
    bu rolün üstesinden gelebileceğini düşündüğüm, en azından elinde bastonuyla hayal edebildiğim tek isim erdal beşikçioğlu idi ama türk yapımcılar timuçin esen'i uygun görmüş. zaten iş başrol ve ütüsüz gömlek detayıyla de bitmiyor ya neyse... niyetim house güzellemesi yapmak değil ( güzellemelerin en iyisini hakeder zira. susarım bu yüzden) ama bu diziyi izleyenler bilir ne demek istediğimi. yağmur taylan ve durul taylan kardeşlerin yönetmenliğine , berkun oya'nın senaristliğine güvensem de, house md. ve ortaya çıkarılan gregory house karakteri her ayrıntısıyla o kadar iyi bir iş ki umarım hayal kırıklığı yaşatmazlar.
    kendi de dahil hiç kimseyi umursamayan, huysuz, ukala, mutsuz, uyumsuz, tamamen nesnel düşünen-davranan, fiziksel ve ruhsal acı çekerken bile kendini beğenmişlik hak edilmelidir düsturunu mimikleriyle var eden bu karakteri/bu işi çıkaracak olan timuçin esen ve tüm ekibe kolaylıklar diliyorum.

    edit şeysi: (bkz: the prince of heaven) uyardı sağolsun. çekimlere başlanmış çoktan. ben izler miyim bilmem ama 2019 kasım /aralık gibi ekranda olacakmış.

    son edit: hiç izlememişler çok şanslı bence, keşke hafızamı aldırıp diziye en başından başlama şansım olsa.
  • vay evveliyatını sikeyim dediğim house m.d. uyarlamasının adı. lan ne vardı sevdiğim şeylerden biri de temiz kalsaydı, boku çıkarılmasaydı.

    kanal d'de yayınlanacak olan diziye bu adı uygun görmüşler. ben kardeşimle cast seçerken şu olur, bu olmaz derken, house karakterine kimseyi konduramazken daha isimden ofsayta düşmüşler. bakalım dizinin kendisi nasıl olacak.

    house benim için bir ikondu, bir hocaydı, bir bakış açısı, bir tavır, bir duruştu. şimdi bu değeri alıp da tarumar ederseniz allah belanızı versin. zira hiç güvenmiyorum türk yapımcılarına.

    izleyeceğim ve hata bulmak için elimden geleni yapacağım. umarım gönlümün kahramanını paçoza çevirmezsiniz. gözüm üzerinizde.

    peşin not: büyük ihtimalle en çok entry girdiğim başlık bu olacak.

    önemli not: moderatörler hemen anlam ayrımı ile ilgili işlemleri yapıp hekimoğlu (dizi) başlığını oluştursunlar.
  • (bkz: #97536282)

    ed: başlık zaten varmış. entry'yi taşırlarsa moderatörlerin kendi bileceği iş.
  • tanım: timuçin esen miiiaahhahhaaadfdfkgmd.
  • al işte ben dedim. m*na koyacaklar cıncık gibi dizinin. daha tanıtımdan falso. iptal edin projeyi nolur.

    ilk tanıtım videosu

    1 gün sonra editi: iş yerinde kaşla göz arasında bakarken saçmasapan fake bir tanıtım videosu eklemişim. sözlük ahalisinden özür dilerim. silmiyorum ki cahilliğim kulağıma küpe olsun. fakat arkadaş adamlar hekimoğlu diye kanal açmışlar nereden bileyim bu kadar fırsatçı olacaklarını. neyse gerçek link aşağıda. gerçi yine beğenmedim ben. zaten beğendim demem için thirteen ile aramı yapmaları falan lazım. ancak o zaman olur.

    buyrun, en hakiki öz hekimoğlu tanıtımı
  • yukaridakine tiklamayin. (bkz: fake tanitim)

    tanitim bu aksam yayinlanacak.

    kanal d resmi aciklamasi
  • bu dizinin senaryosu türkiye'nin sosyolojik yapısına uyarlanırsa, doktor hekimoğlu aksi ve sarkastik hareketlerinden ötürü ya acilde bir davar tarafından bıçaklanır ya da bir aşiretin toplu linç girişimine maruz kalır.

    kendisine apranax fort bağımlısı olmasını öneriyorum.
hesabın var mı? giriş yap