• patentli fernblock teknolojisi sayesinde antioksidanve gunes isinlarina karsi koruyucu ozellikte bir nemlendiricdir. 90 koruma aktorune sahip oldugu icin, beyaz tenli kadinlara tavsiye ederim.. gercekten cok harika bir nemlendirici...
  • 90 faktörü ilk duyduğumda öyle bir faktör mü var yea deyip dalga geçmiştim ama harbiden varmış. bugün sipariş ettim bekliyorum bakalım. çok yoğun olduğu ve sürünce bembeyaz yaptığı rivayet ediliyor.
  • çok yakın bir zamanda duydum bu ürünü ve cidden nasıl 90 faktör güneş koruması sağlıyor merak ettim, aceba gerçekten sağlıyor mu o da ayrı mevzu tabi

    ürünün adı; heliocare ultra gel 90 fernblock

    bir de jel olmayanları vardı çünkü, yapısı çok hoşuma gitmediği için almamıştım
  • ispanya menseili bir urun. urfa'da yasadigim donemde kesfettim. ve gunesi tahmin edersiniz. yaklasik 4 senedir devamli 90 faktorlu gunes koruma urununu kullaniyorum. kizil sacli ve beyaz tenli biri olarak, gercekten tavsiye edebilecegim bir urun. akneye meyilli ciltler de rahatlikla kullanabilir.
    bu arada gercekten 90 faktor diye bir sey yok. ama icim rahatliyor iste.
  • güneşin cildime düşman, gördüğü her sn için cildime 5 leke bıraktığı biri olarak uzun yıllardır güneşten korunmak adına oldukça dertliyim. bu yıl daha güçlü bir koruma için dermatolog tavsiyesi ile heliocare aldım, 50 ml 90 faktör, sanırım 100 tl civarındaydı. sürmeden çıkmamama ve de çokça dikkat etmeme rağmen 1 ayda beni yeniden çok fena lekeler bastı.

    geçen sene ise watsonstan diğer koruyucuların yanında daha küçük ve yüzüm için kullanacağım solait marka bir güneş koruyucu almıştım. dermatologlar nivea'dır, solait'dir bunların kozmetik marka olduğunu, dermokozmetik olmadığı için kullanmamamı söylediler o sebeple bu yıl daha sağlam olduğunu düşündüğüm heliocare kullandım.

    şu an ikisini kıyaslarsam, daha ucuz ve kozmetik olan solait daha pahalı ve dermotolojik olduğu söylenen heliocare'dan 10 kat iyi korudu beni. ayrıca kullanım anında cildimi daha temiz tuttuğu gibi geçmiş lekelerimi de onarıcı bir etkisi vardı. doktora sorsam onaylamayacak ancak ben biten heliocare yerine gidip solait alacağım.
  • yüksek koruma faktörlü krem halinde olan ürününde bb krem etkisi de oluşuyor. bembeyaz görünüyor endişesinde olanlar için bilgi vermek istedim.

    ben geçen sene 5 ay boyunca kullandım zira çok açık tenliyim, lekelenme konusunda da çok hassasım. her gün kullanmama, tatilde çok çok kullanmama rağmen hala bitmedi bu sezon da 1-2 ay götürecek gibi

    hatta pudraları çıkmış, denemedim ama kullanmak değişik olabilir. makyaj yapma hissi verirse plajda da güzel güzel yaparız.*
  • jel şeklinde olan heliocare advanced spf50 gel adlı güneş koruyucusunu 3 yıldır kullanıyorum. jel olması karma ciltliler için gayet iyi, nemlendirici ile beraber rahatça kullanılabiliyor. ipanya sıcağında cayır cayır yanarken tertemiz korudu beni. verdiğim her kuruşa helal olsun. önceden pek sallamazdım bu güneş işlerini ama insan zamanla bilinçleniyor işte.
  • dermatologumun hassas cildim icin önerdigi güneş koruma ürünüdür. fakat önemli bir konuya değinmek gerekiyor.

    90 spf'in 50 spf'den neredeyse iki kat daha fazla koruduğu yanılgısına kapılınmamalıdır. aynı şekilde 30 spf de 15den iki kat daha fazla korumuyor. spf arttıkça maruz kalınan kimyasal oranları da arttığı için, en ideal uygulama kabaca; 15 veya 30 spf kullanıp 2 saatte bir yenilemek.

    konuyla ilgili bir adet nedenini nasılını detaylı anlatan link bırakıyorum.

    https://www.ewg.org/…ort/whats-wrong-with-high-spf/
  • color gelcream light spf 50”ni kullanıyorum, fiyat olarak diğer markalara göre biraz pahalıda olsa içerik olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum, kapatıcı özelliğinden dolayı cilt rengini çok güzel eşitliyor atopiye eğilimli bir cildim olduğu için doktorumun tavsiyesi ile severek kullanıyorum.
hesabın var mı? giriş yap