• 3 mart 2015'te çıkan, ps3, ps4 ve vita'da oynanabilen top down shooter oyunu. plus sahipleri 18 dolara sahip olabilir, hiç ummadığım kadar keyifli çıktı oyun. saatlerdir kalkamadım başından. starship troopers tadı bile alınabiliyor oyundan. gameplay'ine bir göz atın derim.
  • güzel bir oyun. çok güzel hem de...
  • playstation için çok güzel bir oyun özellikle evde 1'den fazla kişiyseniz çevrenizdekilerle beraber oynayabileceğiniz co-op bir oyun. evde yalnızım diye üzülmenize de gerek yok playstation plus üyeliğiniz varsa direkt internet üzerinden başkalarının oyunlarına dalabilirsiniz ya da başkalarının sizin oyununuza nane olmasına izin verebilirsiniz. diğer playstation oyunlarının fiyatlarına göre uygun ve eğlence ve oyun süresi bakımından çoğundan yüksek. sık oyun almıyorsanız ve fiyat-performansa bakıyorsanız bu oyunu almadan geçmeyin derim. ayrıca tutorial oynamadan kesinlikle oyunun içine dalmayın. (zaten yapamıyorsunuz galiba ama ne olur ne olmaz.)
  • "turning up the heat" adını verdikleri dlc paketi çıktı. bedava güncelleme üstelik. bunun yanısıra reinforcements pack 2'de çıktı ki yeni silahlar, yeni giysiler ve yeni strategemler mevcut. bu ikincisi paralı ama...
  • pc versiyonu steamde satışa sunuldu, resmi çıkış tarihi 7 aralık *
    şimdilik biraz pahalı, %50 indirim olduğu gün alınır *
  • sırattan cehenneme balıklama atlayan büyük günahkarların ingilizcesi
  • online oynamak isteyenler varsa psn id: thedaemontr2
  • en çok oynadığım oyun, az yorum olması üzdü..

    edit: en çok oynadığım oyundu.
  • dive harder

    bence su ana kadar gordugum en underrated oyundur.

    her ne kadar fiyati biraz pahali olsa da dayanamadim aldim birkac gun once. toplamda 15 saat civari oynamisim. eger arkadaslarinizla (en fazla 4 kisi girebiliyor bir goreve) oynamak icin co-op bir oyun bakiyorsaniz kesinlikle denemelisiniz. friendly fire'in tamamen acik oldugu bir oyun. yani yaninizdaki takim arkadaslarinizi bir cok sekilde yanlislikla ya da bilerek oldurebilirsiniz. bu oyunu eglenceli yapan yanlarindan birisi.

    eger arkadasiniz yoksa (bkz: ben) oyundaki diger oyuncular da sizin gorevinize katilabiliyorlar siz buna ayarlardan izin verdiginiz surece. oyundaki oyuncular da genelde iyi insanlar yani herhangi bir toxiclik yok. herkes uslu uslu oynayip benden bu kadar diyip ayriliyor.

    yalniz oyun pek de sakin bir oyun degil yani biraz try hard gerekebiliyor bazen girdiginiz goreve gore.
  • guzel oyun fakat tek basina oynamak icin uygun degil.

    ayrica ucuz gamepadlerle de (snopy vs) uyumlu degil.
hesabın var mı? giriş yap