• hbo dizisi hello ladies'in finali olarak çekilen televizyon filmi. ingiltere'den gelen eski kız arkadaşını kıskandırmak isteyen stuart'ın maceraları anlatılıyor.
  • dizisinden çok daha iyi olmuş. stuart & jessica forever
  • dizinin yayından kaldırılmasına bir kez daha sövdüren harika film. komedi - romantizm her şey gayet yerinde olmuş. umarım stephen merchant yeteneğini daha çok izleme fırsatını buluruz bu tek çalışmalarıyla.
  • tatildeyken seyredilebilecek eglenceli komedi filmlerden bir tanesi.

    --- spoiler ---

    dogru insani bulmak yuzde yuz her seyiyle mukemmel insani bulmak veya sana tam olarak uygun olani bulmak degil. dogru insani bulmak kabaca yuzde ile ilgili. ornegin, bir kisi zamanin yuzde 18'inde karsidaki insani sinirlendirsin ve delirtsin. ama ayni kisiyle zamanin yuzde 82'sinde herkesle eglendiginden cok eglensin. bu oran kisi icin yeterse karsidaki dogru kisidir. kisaca dogru kisi, yuzde ve beklentiyle alakali. sayilar yeterliyse ona sans ver.

    --- spoiler ---
  • tam anlamıyla hello ladies'in christmas special bölümü niteliğinde bir film. 80 dakikalık süresi de bu durumu destekler nitelikte. üstelik içinde türk kelimesi de geçiyor. hem de "skati, malı istanbul'da bir türk'ten almış," şeklinde değil:

    --- spoiler ---

    meğer stuart, internetten 80 adedi 15 dolara "türk savaşçı" markalı prezervatiflerden almış.

    --- spoiler ---
  • diziyi de severek izlerdim, iptal edildiğine üzülmüştüm, iyi ki filmini yapmışlar, biraz gecikmeli de olsa izledim, diziyle aynı tadı verdi
  • çok ciddiye almadan hoşça vakit geçirmek için izlenebilecek eğlencelik film.
    aslında komik değil romantik değil hiçbir özelliği yok gibi hatta kendi içerisinde oldukça fazla klişe barındırıyor ama yine de kendini izletmeyi başarıyor.
  • türünün en güzel örneklerinden biri olan dizisi bitti diye ne kadar üzüldüysem, filmini görünce de o kadar sevindim. yeni izleme fırsatım oldu, en az dizi kadar keyif verdi.

    --- spoiler ---

    hele nicole kidman'lı sahneler efsane ötesiydi.

    ha bide şu adam sonunda buldu ya mutluluğu, görev tamamlanmıştır.

    --- spoiler ---
  • stuart'ın jessica ile sevişmesini arkadaşları ertesi gün değerlendirmektedir.
    wade: aynı "harry sally ile tanışınca"'daki gibi
    kives: daha çok "harry potter sally ile tanışınca" gibi olmuş.
hesabın var mı? giriş yap