• henüz alpha sürümünde olan gizlilik-korku türünde ilginç bir oyun. sorunlu karşı komşunuzun evinde ne sakladığını öğrenmek için eve girmeye çalışıyorsunuz. eski bir sürüme ait olan trailer için yutup

    ayrıca bu ayki humblebundle da 39 dolar ve üstü ödemelerde pre-order olarak alınabiliyor.
  • video oyunu.

    yanlış zamanda yanlış yerde bulunan bir karakteri oynuyorsunuz. komşunuz karısına bir şeyler yapıp bodruma kilitliyor ve amacınızın oraya girmek olduğu oyun diyebiliriz.
  • bulmaca ve korku temeline dayanan ve içinde gerilim,macera,gizlilik gibi ögeleri de bulunduran tom hanks'in baş rolünde oynadığı the 'burbs filminden ilham alınmış 8 aralık 2017'de tam sürümü çıkan oyundur. oyundaki temel amaıcmız ise komşumuzun bodrum katına neyi sakladığını ortaya çıkarmak. bunu gerçekleştirebilmek için komşumuza yakalanmadan evine girmemiz, evin içinde birtakım bulmacalar çözerek bodrum katına girmemiz gerekiyor. ancak her yakalanışımızda kapı dışarı ediliyoruz ve oyun yapımcıları tarafından geliştirilen yapay zekayla komşumuz bizim yaptığımız girme denemelerine göre çeşitli tuzaklar, kameralar, kilitler vs. yerleştiriyor. yani her eylemimize karşı bir eylem gerçekleştiriyor.

    steam'de şuan 50 ? olan oyun, minimum sistem gereksinimleri şu şekilde belirtilmiştir.

    sistem gereksinimleri
    minimum:
    işletim sistemi: windows 7 and up
    işlemci: i5 and up
    bellek: 6 gb ram
    ekran kartı: gtx 770 and up
    depolama: 5 gb kullanılabilir alan
    ses kartı: stereo. play with good stereo.

    -----------------spoıler-----------------spoıler-------------------------spoıler------------------

    okadar her şeyi çözdükten birsürü olay atlattıktan sonrada bunların hepsi bizim rüyamızdan başka bir şey olmadığı ortaya çıkıyor. en sonunda biz evimize eşyalarımızı taşıyoruz karşıda da inşaatı tamamlanmamış bir ev bize bakıyor.
  • (bkz: epic games) sen çok güzel bi detaysın.
  • metacritic notu neden çok düşük diye düşündürendir.
  • hello neighbor ilk oyun güzeldi ancak ikinci oyun olan hide and seek beş para etmez. bir oyuna para verip almanın amacı o oyunla hoşça vakit geçirmektir, hide and seek ise özellikle 3. bölümü o kadar zor olmuş ki siz onunla hoş vakit geçirip, eğleneceğinize, o sizinle eğleniyor.
hesabın var mı? giriş yap