• abiler ablalar bu nasıl bi kadındır her kelimenize karışır her yediğinizi eleştirir her şeyin doğrusunu bildiğini öne sürer uzak durulası en azından benden uzak durası bir kadın
  • türk değil nereli olursa olsun... isterse rus model olsun, radyasyondan kaçar gibi kaçılması gereken kadındır. adamın ömrünü törpüler...

    (bkz: ex sevgili)
  • var olan aklini ve vicdanini kullanarak yasamayi sectigi icin cadi avina maruz kalan insanlardir.

    ben de hem vegan hem feminist hem entellektuel hem ateist bir kadinim.
    (bir gunde olmadi, zamanla, dusundukce bu sifatlari kendime aldim)

    yani hem eylemlerimde her canliya karsi merhametli, hem kadinlarin cinsiyetinden oturu obje ve zevk araci gorulmesine karsi, hem akli ve belgeleri temel alarak dusunup arastiran, okuyan ve fikir ureten, hem de toplumu kontrol etme araclarindan biri olan dine ve onun yarattigi super guclere inanmayan, cennet hayali icin degil, bu dunyadaki yasami oldugu gibi vicdanimla yasayan bir insanim.

    aslinda mesele bu sifatlari tasiyor olmaktan cok, toplum tarafindan dayatilan butun ayrimciliklari ve dayatmalari reddetmek. irkciliga, cinsiyetcilige, turculuge fikirlerimle ve eylemlerimle karsi olmak, cinsiyetinin otesinde bir birey olmak... gelismek.

    ama bilirsiniz, su hayatta insanlarin en cok korktugu sey *dusunen bir beyindir.
    bu kadindan korkanlar; *kendi beynini kullanmayi beceremeyen, onun yerine dinle psikolojik baski kuran ya da fiziksel olarak guclu oldugu icin ustunluk taslayan, yani dusunen insanlari korkutarak ve dislayarak sindirmeye calisan gelismemis insanciklardir.
  • yanlış yapan kadındır, açık ve net söylüyorum. kebaba karşı olan hem kendi benliğinden uzaklaşmıştır hem de toplumumuzun en muhteşem eseri olan türk mutfağının %75'ini silip atmıştır. bari vejetaryen olaydın da peynir filan yiyeydin kızım bu ne hal, solup gitmişsin. feministlik, entellik güzel şeyler onları bozma ama şu kebap işini gel bir daha düşün derim.
  • kebabi kebap yapan seyin yag ve baharat oldugunu bilmeyenlerin ve vegan doner, vegan iskender, vegan kebap secenekleri oldugunu bilmeyenlerin hayatta cok sey kacirdigini sandigi insan. oysa ki hemen her lezzeti zulümsüz olarak biz de yiyebiliriz. kafadan sallamadan once, internette kisa bir vegan yemek arastirmasi yapin. yumurtanin da sutun de balin da hatta etin de veganlasmis zulumsuz versiyonu yapilabiliyor, hicbir sey kaybetmis degiliz. hayvanlarin ölü bedenleri ve sadece kendi yavrusu icin verdigi kan, iltihap iceren beyaz sividan yapilan peynir ve kicindan cikan aylik adet atigi yerine istah acan ne yemek secenekleri var siz de ogrenin. bagirsaklariniz calisir * (bkz: bitkisel beslenmenin faydalari)
  • alex'in pres yapanı demektir.
    öyle biri yoktur, varsa da direk pamuklara sarin saklayın!
  • asiri egodan sacma sapan isler yapar buyuk ihtimal ve toplumda sevilmez.
  • tuş basılı kalmış.
  • (bkz: triple double)
hesabın var mı? giriş yap