• esasen samimiyet yoksunudurlar.
  • ortamdakilerle ortak bir konu yakaladıkları anda o konunun iliğini sömürürler.
  • benimdir. en yakın dostlarımı hatta bazen sevgililerimi bu şekilde tanımışımdır.

    neyi kasıyoruz ki, sonuçta hepimiz bulgur pilavı yiyen organizmalarız, değil mi?
  • genelde orospudurlar. severim.
  • yo ben bulgur pilavı yemem.
    işin şakası bir tarafa arkadaşlar da hemen bir ortamda canımlı cicimli olan insanlar ne bileyim hiç dost kazığı yemedin mi sen? hiç mi anlattığın bir şeyi başkasına saniyesinde yetiştirmediler hep sağlam insanlar mı çevrende oldu.biraz insanda güven problemi olur.
    ben sana kalkıp hep somurt asla taviz verme demiyorum hobi olarak gene gül ama bir bırakta karşındaki güven versin bir tart ölç kafanda öyle her götünü kaldıran adama arkadaşım dersen burnun boktan çıkmaz ki.
    bu kadar seçici olduğum halde çevremden uzaklaştıramadığım,kardeş sen siktirip gider misin etrafımdan nefes alamıyorum seni görünce diyemiyorum mesela öyle insanlar varken susup sadece gülümsüyorum.
    birazcık böyle olunuz efendim rica ediicim saygılar.
  • hiç sevmediğim tiplerdir.
    samimiyetsizdirler. bu tipler genellikle ortamı kendine değil kendini ortama uyduran kişilerdir.
    millet 10 yıllık eşini tanıyamıyor sen nasıl bir insanı 2 dk tanıyıp samimi olabiliyorsun.
    herkesle samimi olanı da sevmem bunların belirli bir karakterde olduğunu sanmıyorum.
  • hemen de satar.
  • tanıştığı insana uzaylı muamelesi yapmaz kendini kasmaz çünkü bilir ve tecrübe etmiştir ki tanıştığı insanın diğer tanıdıklarından hiçbir farkı yoktur insanların çoğunu tanımlar: tıpkısının kopyasının aynısı..
  • geçen hafta bodrum gümbet'te bir otele gittik, akraba düğünü olduğundan ev sahibinin ayarladığı otele sorgulamadan yerleştik. kasım'ın sonu gelmiş malum hava soğuk,akşam otele vardığımızda klimayı çalıştırdık, tangır tungur sesle çalışmaya başlanınca bu gürültüde nasıl uyunur diye düşünüp, hazır bavulları da açmamışken oda değişikliği talep edelim dedik. resepsiyona telefon ettik ve bir görevli geldi. bir klimaya baktı bir eşime baktı... "sen uzun boylusun, hele bi vur" dedi, eşim pat diye vurunca "vur vur bi daha vur" dedi. tabii ki ses kesilmedi. "ben bir tornavida alıp geleyim" dediğinde oda değiştirmeyi teklif ettik. "hallederiz babuş" diyip gitti. yanlış duymadınız babuş.. adam müşteriye babuş diye hitap ediyor.. neyse geldi bu elinde tornavidayla, sıktı gevşetti bi yerleri.. sesi kesti hakkaten.. aşağıda kına gecesi var, indik, bu adam samimiyetin b...kunu çıkarıp bu sefer kına gecesinde oynayanların, halayın falan fotoğraflarını çekmeye başladı.
    şirket prensibi midir nedir bilmiyorum ama bu hemen samimi olan insanları uykusunda boğasım geliyor.
    tanım: çoğu zaman canımı sıkan insanlardır.
hesabın var mı? giriş yap