• yeri kağıthane'de bulunan istanbul çıkışlı bir türk kulaklık markası.

    philips kulaklığım trajik bir şekilde kütüphanenin üst katından alt katına düşmesi sonucu kırıldığı için (bkz: inek hayatı) yeni bir kulakiçi kulaklık arayışındaydım. 50-60 tl arası bir şey istiyordum(çünkü illa başına bişey geliyor zaten) ve tam tekrar philips veya sony alacakken bu markayı buldum. sanırım en çok n11'den satış yapmışlar şayet modellerine 200-300'er yorum yapılmış. ama asıl şaşırtıcı olan bu kadar yoruma rağmen 5 yıldızlı kulaklıkları olması. yani neredeyse alan herkes beğenmiş. ben de zer-02 modelini sipariş ettim. gelince yorumlarımı yazacağım.

    hendest
    n11 hendest
  • n11' de gördüğüm kulaklık markası. yorumlara çok iyi diyordu. puanlaması da çok iyiydi. şarşırdım ve 83 liraya siparişi verdim. başkalarının yorumunun benim üzerimdeki etkisi o kadar büyük ki adını hiç duymadığım bir kulaklık sipariş verdim. umarım hıyar çıkmaz.

    edit: ürün dün elime ulaştı. kutusu falan çok hoşuma gitti. 6 farklı silikon başlık var. özel saklama kutusu falan da var. ses kalitesine gelirsek gayet iyi, beklentimi karşılıyor. bi önceki kulaklığım jbl markaydı çok memnundum. ona çok benziyor ses kalitesi olarak. inşallah uzun süre kullanırım bıktım sürekli kulaklık almaktan.

    edit 2: 2 hafta önce sol tarafından ses gelmemeye basladi. 1 gun sonra n11 den magazaya bildirdim. ertesi gün beni arayip kulaklığin herhangi bir darbe alıp almadığını, suyla temas edip etmediğini sordular. kargolama bedelinin bana ait olduğunu soyleyip garantiye gonderebilecegimi soylediler. garantiye yollayip 1 hafta bekledikten sonra kulakligin yenisiyle degistirip gonderdiler.
    ilgi ve alakalarindan dolayi kendilerine teşekkür ediyorum.
  • fiyat performans oranı tavan kulaklık markası.
  • micro usb kablosunu siparis etmistim, yaninda 20 cm lik kablo hediyesiyle yollayip cok memnun etmislerdi. hem de cok memnun kaldim cok saglam bir kablo. bu gunlerde type c kablo almak icin ozellikle bu markayi tercih etmek istedim ancak type c kablo uretmiyorlarmis. ınsallah uretirler bir an once. bir daha bu tarz bir aksesuar alacagimda bu markayi tercih edecegim.
  • çok başarılı kulaklıklar üreten bir firma.

    huzen-01 kablosuz bluetooth kulaklığı beklentimin çok üstünde çıktı. ses seviyesi yüksek ve çok temiz ses veriyor. paketlemeleri de muazzam.. gelişme oldukça buradan edit geçerim.
  • kulaklıkları gerçekten kaliteli olan marka.
  • piyasadaki eksikliği gözüne kestirmiş sonrasında ucuz ürünler çıkarıp bunların satışını kolaylaştırmış. hmm bakalım ne zaman yamulacak. idealist ve titiz çalışan bir firma şimdilik.

    huzen-01 modelini kullanıyorum. n11 yerine buraya yorumunu yazmaya karar verdim. çünkü prim, çünkü (bkz: entry kasmak)

    öncelikle ürün ahım şahım bir kutudan çıkıyor. "bab-ı ali istanbul'un bir şahaseridir" diyor, üzerinde sarıklı osmanlı dedeleri falan var ama ürünün adı huzen. madem öyle güveniyorsun çin adı yerine türki, farsi bir isim koysaydınız ya. kullanım rahatlığı yüksek. kulaktan düşmesini önleyecek özel aparatı var. bunun bile 3 farklı boyu var istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz kulak boyutunuza göre. hatta ben sırf bu aparatı için aldım. zira hem kablosuz hem kulaktan ikide bir çıkan kulakiçi ürün kullanılmaz. ses kalitesi olarak tatmin ediyor ama orta seviye headsetlerin gerisinde kalıyor. gönül isterdi ki silikonları daha yumuşak olsun da kulakiçini tamamen örtebilsin... fiyat/performans ürünü olduğu çok sık dile getiriliyor ama aynı görünümlü başka çin malı ürünler 80 liraya satılabiliyor. açıkçası aldıktan sonra biraz kafam karışmıştı. ses kalitesine fazladan 50 lira verilir mi? verilir bro. pil ömrü bana yetmiyor açıkçası. bundan önceki kablosuz kulaklığım 10 saat ömürlüydü. bu model 7 saat pil ömrü vadediyor.

    niye bu kadar olumsuz yazdım bilmiyorum. cihaz gayet güzel aslında :p
  • kulaklığı 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum.deneyimlerimi yazmak istiyorum.
    1. ses kalitesi iyi ama beklentilerinizi yüksek tutmadan alın. kendi klasmanındaki benzer fiyatlı ürünlere denk diyebilirim. bass çok önemliyse hemen belirteyim, orta seviyede.
    2. bluetooth bağlantısıyla ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım ve yaşıyorum. telefon pantolonumun cebindeyken sürekli bağlantı kopma sorunu yaşıyorum ses gidip geliyor, mecburen yukarda göbek izasında bir yerde taşıyorum cep telefonumu. aynı sorun tv de film izlerken de oluyor, 2 metre uzaklaşıp tvden pozisyon biraz aşağıda kalırsam bağlantı kopma sorunu yaşıyorum.
    3. kulak içi silikon malzemesi çok gevşek, iki defa kulağımdan çıkarırken düşürdüm ve silikonları kaybettim.
    4. sol kulakta cızırtı sesi alıyorum ara ara ama belkide sürekli koşuda kullandığım için bu normal olabilir.
    5. son olarak batatyası şu an itibatiyle 4 saat civarında bitiyor, ilk aldığımda daha iyiydi.
    dipnot olarak belirteyim, cihazı yukarıda belirttiğiim durumlar için hendest'e gönderdim , bir hafta deneyip hiçbir sorun olmadığını belirtip geri gönderdiler. üstüne bir de 12 lira kargo ücreti ödettirdiler :) peki bir daha alır mıyım bu markadan ürün! asla almam. türk malı dedim en baştan duygusallık yaparak aldım ama sonuç bu şekilde oldu.
  • hendest bhan anc kablosuz tws bluetooth 5.0 kulakiçi kulaklık
    artı yönleri
    + basları ve ses kalitesi iyi.
    + kulaklıkların kendi şarjları ortalama olarak 2.5-3 saat kullanıma olanak sağlıyor.
    + yeni nesil bir şarj bağlantısına sahip olması (usb type-c)
    + telefon görüşmelerinde karşı tarafa ses aktarımı iyi. dışarıdaki sese odaklanmak yenine konuşanın seni baskın.
    eksi yönleri
    - bazen kulaklıklar arasındaki senkron bozuluyor. bazen kısa sürede düzeliyor bazen 15 saniye kadar sürüyor. iki haftada sonra ki yorumum. senkronizasyon olmama süresi 2 dakika ya kadar çıktı.
    - aktif gürültü engelleme özelliği beklentimi karşılamadı.
hesabın var mı? giriş yap