• sevgilim olsun, aşkım olsun ama yalnız da olayım.. çocuğum olsun evli olayım ama özgür olayım. param olsun ama mutlu olayım, mevkim yüksek olsun ama okumak zorunda olmayayım ve kültürüm yüksekte olsun.. kitap okuyayım ama başım ağrıyor, uykum geliyor. zaten zamanım yok. o yüzden film izleyeyim ama hem pahalı hem zaman yok. tüm kitapları, okumak tüm dizileri izlemek, bütün şehirleri gezmek tüm ibadetleri yapmak hepsini istiyoruz da zaman yok.. neticede insanız yetişemiyoruz bazılarından vazgeçmek zorundayız.
  • hep birşey eksik hissedersiniz. ne olduğu bilinmez kafayı yedirttirir. ne kadar insanlar tavsiye versede boştur ama benim tavsiyem müzik dinleyin.
  • yıllardır bir türlü etkisinden kurtulamadığım his. günü ne kadar verimli geçirirsem geçireyim gece yatağa girdiğim de gelen bir şeyler eksik ulan hissi var. kaynağı nedir bilmiyorum. sporumu yapıyorum, çalışıyorum, sosyalleşiyorum, kitabımı okuyorum ama gece yatağa girdiğimde hep bir şeyler eksik. insan neyin eksik olduğunu da bilemiyor eksiklik öyle bir şey. bir şeyin varlığını anlarsın vardır çünkü ama olmadığında neyin eksik olduğunu bilemiyorsun çünkü binlerce olasılık var.

    belki de kendimiz gibi yaşayamadığımızdan oluyordur. gün içerisinde kendimiz olamadığımız doğal davranamadığımız durumlar oluyor. belki de kendimiz olamamaktır sorun belki de duygusal yalnızlıktır. duygularımızı gerçekten açamadığımız yalnızlığımızı bir nebze olsun atamadığımızdan oluyordur belki de.

    umarım bu eksiklikten kurtulur tam hissederiz. herkes yaşıyor kendimiz gibi yaşayamıyorsak hayatın ne anlamı var ki?
  • insan oglunun fıtratında var insanlık var oldukça bu hep olacak
hesabın var mı? giriş yap