• excelden bulk import yaparsanız böyle olur :d düzelir 1-2 gün içinde... (bende aynı kitaptan bulunmakta olup 250 tl ye ticaret ve pazarlık uzmanı sertifikası ile hemen takdim edebilirim)
  • 12,32 tl'ye almak isteyenler için amme hizmeti.

    487,68 tl kardasınız, yine iyisiniz köftehorlar.*

    edit: ulan kodumunun memleketinde klavyenin arkasına oturup millete sallamak ne kadar kolay değil mi sayın a.ına koyduğumunun sikik beyinli yazarı.

    al göt burada da 67,62 tl'ye ikinci eli var. sepete de eklersin. satılırsa diye ekran görüntüsü. senin o olmayan beynini, neyse.
  • kolleksiyonerleri enayi sanan satıcının olta atması.
  • hepsiburada'da para konusunda bir tresh hold değeri yok herhalde.satıcı istediği paradan koyar yani.....
  • hakkında hiç bir fikri olmayanların üzerine yorum yaptığı kitap.

    bakın beyler bu kitap artık basılmıyor niyeyse. talebi çok arzı yok. elbette 500 tl yüksek bir fiyat fakat bunun ikinci elleri dahi 150 den başlıyor. isteyen çıksın kitapçılarda arasın.

    tıpkı bitcoin gibi bir şey oldu artık. değeri git gide yükseliyor. yeni basımı çıkmadığından fiyatı 15 tl iken şuan ikinci eli bile 100+ tl dir.

    hıyarın teki de kitapyurdundan link atmış 12 lira diye. fakat paylaştığı linkin içeriğine hiç bakmıyor. adamlar fiyatın altına gayet belirgin şekilde "geçici olarak temin edilememektedir" yazıyor. yeni basım çıkmayana kadar da edilemeyecek zaten.

    anlayacağınız bu kitabı 100 liraya görseniz gözünüz kapalı alın. fakat 500 çok be kardeş.
  • yahu o da bir şey mi? bölümümle ilgili 1000-1500 tl'ye e-kitaplar gördüm ben. sadece pdf dosyasının böyle fiyatlara satılması gerçekten ilginç. tabi bunda en büyük etken dolar kuru. yaklaşık 4 kat fazlasını ödemek zorunda kalıyoruz o kitaplara.
  • elimde 2 adet olan ancak 1000 lira da verilse satmayacağım kitaptır. bildiğin kavuktur bu kitap. değerini bilmeyene verilmez. belli ki satan da çok fazla paraya sıkışmış ki satılığa çıkarma gereksinimi duymuş.
  • ilk basımlarının piyasası bile en fazla 150-200 lira olan bir kitabın 500 liraya satılması durumu.

    tabii satıcı malını ne kadara istiyorsa o kadara satar bu da ayrı bir konu.

    edit: kitabı biraz inceledikten sonra gördüğüm birkaç şeyi paylaşmak isterim. birincisi artık basımı yapılmıyor, internette de bulunamıyor gördüğüm kadarıyla. eski basımlarında ise japonlarla alakalı bölüm yok, hangi baskısında o bölüm eklendi bilemiyorum ama sadece bir baskısında eklendiyse bu kitabı daha yüksek fiyatlara görmemiz de mümkün ilerleyen tarihlerde.

    eğer bir kitabın özel bir baskısı sınırlı sayıda mevcutsa fiyatının yükselmesi kaçınılmazdır. bundan dolayı baskılarında yazım hatası bulunan kitapların o hatalı baskıları zaman zaman ilk baskıarından daha yüksek fiyata satılmak isteniyor ve hatta satılıyor da. yine de 500 liralık değeri şu an için çok görüyorum çünkü baskısı yakın zamanda bitmiş olan bu kitabın yeni baskısının çıkmayacağı garantisi yok, bu da koleksiyoner için bir risk demek tabii ki. eğer baskısı çıkmazsa bu değere reel anlamda da ulaşacağı günler olacaktır tabii ki.
  • mikroplu kitaba o kadar para verip hasta olmanıza değmez. 4 tl verin metrobüse binin mikrop istiyorsanız.

    nadirkitap.com sitesinde daha uygun fiyatlar var bu arada.
  • 2 yıl önce 13 tl'ye aldığım kitaptır. okuyucu değilim, yatırım amaçlı almıştım zaten.
hesabın var mı? giriş yap