• vintage metal dekorasyon panoların satıldığı online satış mağazası. retro dekorasyon adına güzel bir site. özellikle kafe ve bar dekorasyonu için uygun ürünler var.
  • benzeri her reklam & tanıtım cümlesine ilk başlarda uyuz olmakla birlikte şimdilerde belki insanların tanıtıma ihtiyacı var , heyecanı var ama imkanı yok genele yayma düşüncesi ile eskisi kadar olumsuz bakmadığım reklama maruz kalmış site.

    yolu açık olsun.
  • tanım: mekanlar başta olmak üzere online olarak duvar aksesuarları satan internet marketi.

    bir kafeye bara vb. mekana girip etrafa baktığımda ilk önce dikkatimi çeken duvarda asılı ayrıntılardır, bence mekana ruhunu veren ve onu diğerlerinden farklı kılan öğeler duvar süsleridir. aşağı yukarı tüm dekorların kopyalanıp yapıştırıldığı günümüz mimarisinde temaları ve renkleriyle fark yaratabilecek aksesuar,resim ve pano gibi öğelerin arasında en dayanıklı ve uygun fiyatlı ama doğru mekanda doğru temayla kullanıldığında fiyat/performans olarak güzel sonuçlar verebilecek dekor panolardır. bir çok çeşit ürünün tek bir noktadan kolayca sipariş edilebilecek olması mekan sahipleri açısından iyi. mekanım yok ama bir bira aşığı olarak alıp duvarlarımı metal panoyla doldurasım geldi*
  • ekşisözlük yazarlarına yüzde 10 indirim yaptığını duyduğum online alışveriş sitesi.
  • retro film posterleri var, gayet hoş
hesabın var mı? giriş yap