• benim kargomu aynı günde teslim eden firma. sanırım hizmet kaliteleri ilçeden ilçeye değişiyor.
  • yaz aylarında şekilde çalışan, büllük friday ayağına cortlayan sistem.

    gece verilip 9-13:00 teslim seçilen siparişi hem istanbul içinde hem de çorlu’ya bile teslim ediyordu bu dayılar. zaten çok şaşırmıştım. neyse güzel günlerdi.
  • rezalet bir firma. adına kargo firması demeyeceğim basit bir internet sitesi yüzünden başka bir şey değil. numaralarını açmazlar,sitedeki takip butonu çalışmaz,canlı destek bir saat sonra bağlanır.kargonuz da beklediğinizden çok sonra gelir.elinizdeyse sipariş verdiğiniz yere özellikle belirtin bu adamlar getirmesin.
  • hangi jet yakıtını kullandıklarını merak ettiğimdir. şahane bir hatıra da bırakmıştır:

    17 kasım 2019 günü 8 kalem sipariş verdiğim hepsiburada.com'da 4 ürün bu kargo ile gönderileceği belirtildi. diğer 5 kalem 18 ve 19 kasım günü aras, yurtiçi kargo ile gönderilip ertesi gün teslim edildi. (bu kalemlerde tahmini teslimat 2 aralık olarak belirtiliyordu) kargolardan biri samsun vilayetinden, diğeri adana'dan, diğeri istanbul tuzla'dan gönderildi.
    4 kalemden birinin gönderildiği adres osmanbey/şişli, teslimat adresi arnavutköy(beşiktaş) -yürüyerek 1 saat sürmektedir. 21 kasım günü kargoya verildiği bilgisi geçildi. o gün bugündür halen şişli transfer merkezine yoldadır notuyla kargo dolaştırılmaktadır.
    dipnot: bu ürün için kargo ücreti benden kesilmiştir. paranla rezil olmak deyimini bana doyasıya yaşatmışlardır. 2 aralık 2019 sabahı lüksemburg'a geri döneceğimden aldığım ürüne asla sahip olamayacağım ve otomatik iade olacak. üstüne 9 liralık kargo ücretini hibe etmiş olacağım.(bu durumlarda trendyol kargo ücretini tavan fiyata yuvarlayıp puan olarak veriyordu)
    gelelim diğer 3 ürüne, bu ürünlerin satıcısı hepsiburada'nın kendisi. vaadedilen kargoya verilme tarihi 25 kasım 2019 idi. bugün 29 kasım 2019 ve halen 25 kasım 2019 tarihinde kargoya verilecektir diyerek zaman yolculuğunu da tattırmışlardır. arayıp soruşturmadım mı? elbette, aldığım cevaplar sitedeki sorun bildirde yazanların kelimesi kelimesine aynı.

    tanrı sizleri bu kargodan ve sözde yetkililerinin dolambaçlı bahanelerinden korusun.
  • çok kötü.

    aman diyim, uzak durun.

    ilk kez bu kadar berbat bir kargo şirketine rastladım. 3 gündür bulunduğum şehir teslimat birimine gelmiş görünüyor ama monitörüm hala elime geçmiş değil. kim bilir daha kaç gün bekletecekler.

    gidip kendim alacağım.
  • 5 aralık tahmini teslim tarihini bir hafta öncesinden, bugün getirmiştir. lakin bir sıkıntı var. adres olarak iş yerini vermiştim. ve ben iş yerimden 16.40’ta ayrıldım. kargodan mesaj geldi 17.02’de kendisine teslim edilmiştir diye. allah allah. benden başka bir tane daha var da benim mi haberim yok acaba?
  • (bkz: hepsiexpress)
    (bkz: hepsijet)
    çok yakında
    (bkz: hepsiroket)
  • 25 kasım’da verdiğim siparişi 3 aralık tarihinde teslim etceğini söyleyen, isminin hakkını vermeyen kargo firması.

    kıtalararası kargo yolluyorum express seçeneği ile 3 günde amerika’da ki müşteriye teslim ediyorlar, bunlar 460 km mesafeli yolu 8 günde teslim edeceğini söylüyorlar, varsın gerisini siz düşünün.

    edit: aralık’ın 9’u oldu hala ortada yoklar.
    edit2: 16 aralık’ta bir kaç günlük şehir turu attıktan sonra ürün elime ulaştı. daha da işim olmaz seninle hepsiburada.
  • alışveriş çılgınlığı haftasının kaybeden, sınıfta kalan tek firması..
  • son teslim tarihini kendi sayfasında 27 kasım 2019 olarak yazan, aralık başında olmamıza rağmen ürünün geliş gidiş akıbetinden hiçbir haberimin olmadığı; yurt içi kargoya minnet ettirtecek kıvama getiren kargo şirketi. morhipo ve hepsiburadadan yaptığım 2 alış veriş için de 2 haftadır habersiz bilgisiz bekliyorum. rezalet.
hesabın var mı? giriş yap