• sevgi ve şefkat içeren düzenli seksin stresi azalttığı, agresyonu azalttığı, vücut direncini arttırdığını, beynin çalışmasını olumlu etkilediğini ve daha bir çok alanda olumlu etkileri olduğu ispatlanmıştır.

    her başarılı erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır ve o güçlü kadın erkeğini mutlu etmesini bilir.
  • katılmıyorum. her başarının ardında no seks yatar.
  • kesinlikle dogru bir tespit.

    seks bunyeyi rahatlatir kadina kadin erkege erkek oldugunu hissettirir. hayat sartlari malum kendimizi hayvan gibi goruyorum artik sanki vahsi bir ormanda gibiyiz hepimiz.

    seks bence bize insan oldugumuzu hatirlatmasi acisindan cok muhim. duzenli seks ama. yani sevgiliyle, kocayla olan seksten bahsediyorum. oteki turlusu depresyona bile goturur aksine.

    duzenli seks evrenin insanogluna hediyesidir bana gore.
  • sekse ulasmak icin erkegin ve kadinin yaptiklarina bakinca, bu eforu baska alanlara kaydirdigini dusununce dogru olgu. kendini karsi cinse begendirmek icin harcadigin zamani baska alanlara harcasan, su anda belki de uzayda yasiyor olurduk

    olayin anatomik boyutu daha onemli ama ustte dedigim efor da az degil
  • tam 14 gündür seks yapmıyorum ve 2 haftalık deneme süresi sonucunda terfi aldım.
    tanım: kişisel tecrübelerim ile çürüttüğüm tez.
  • üstteki entrylere bakarsak başarıyı direk sekse bağlamamak lazım.
  • her başarının arkasında seks yapma hedefi vardır
  • nikola teslanın bu konuda söyleyebilecek bir şeyleri vardır diye düşünüyorum.
  • seksin düzenli olmasıyla ilgili olsaydı ohoo kimler nerelerde olurdu.

    o, tertemiz hiç bir bahanesi olmayan başarıdır.
  • bence tam tersi olan tespit.

    her basarili vizyonerin arkasinda, yasanamamis bir cinsellik ve bunun getirdigi asabiyet ve dünyadan intikam alma hirsi vardir.

    millet 60-70'lerde, dünyayi degistiriyoruz ayaganina mescaline ve cigara esliginde woodstock festivallerinde tren yaparken, bill gates gibi adamlarin siyah beyaz tüplü monitör önünde fortran, pascal, punch card falan kastirmasinin baska aciklamasi olamaz.

    aynisi jeff bezos icin de gecerli mesela, adamin iskaladigi gencligi o kadar icinde kalmis ki, gül gibi princeton university mezunu karisi dururken, gitti pavyon dilberi gibi kadin icin 80 milyar dolarlik servet kaybi yasadi.

    cinsel hayati iyi olan adam günde 20 saat basarili olmaya kasmaz*

    elon musk, mark zuckerberg gibi adamlar da, sivilceli suratlari sebebiyle hayata küsüp bu dünyadan intikam almayi hayal eden bakir mühendislik ögrencisi tanimina oldukca uyar.
hesabın var mı? giriş yap