• aslında bana zararı olmamasına rağmen ağzının ortasına ayağımın altıyla yapıştırmak istediğim arkadaşdır bu insan. nedenini anlayamadığım bir şekilde bulunduğu yeri insanlara duyurma merakıyla yanıp tutuşur. gerçi nedeni konusunda bazı fikirler yok değil tabii. misal twitter ve facebook'un nasıl insanların hayatına bu kadar adapte olduğuyla ilgili bir şeyler okumuştum. kilit cümle, bu ortamların insanlara kendilerini "önemliymiş gibi" hissettirmeleriydi. bir nevi özgüven pompası yani. ama çok gerizekalı değilsen insanların senin "herkeşlere ne kadar sosyal olduğumu göstermem lazım" triplerinden sıkıldığını da biliyor olman lazım artık. hele ki bir de "ne ekşınlı hayatım var be" tadında yorumlarını da eksik etmiyorsan..

    misal bir yere eğlenmeye mi gitti arkadaşlarıyla bu, çaaaaat "kopmacaaa - tuğçe is @bilmemneresi w/43 others". vay anam vay.. biz evde arka sokaklar izlerken tuğçe kopuyor, seratoninin dibine vuruyor.. onu da geçtim, yemin ediyorum facebook'da kendisiyle birlikte 23-24 kişiyi tagleyeni gördüm. iş için bir mail istesen 3 gün sonra cevap döner ama...

    daha acayibiyle metrobüste karşılaştım. 200 kişi yekpare halde yolculuk ediyoruz, ben orada nefes almak için son çırpınışlarımı yaparken, köprüye geldiğimiz an 3-4 kişinin birden telefonlarına saldırıp check-in yaptıklarına şahit oldum. zannedersin köprünün üstünde parti veriyoruz anasını satayım. ulan metrobüstesin be kıçımın kenarı, millet dayıyor sana o esnada, sen gidip "kıtalar arası yolculuk eki eki - buğracan is @boğaziçi köprüsü w/299 others"
  • herhalde öldükten sonra da mezardan check-out yapacak insandır.

    (bkz: ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi)
  • malın önde gidenidir.

    pda telefonlar çıkmadan önce anası babası nerdesin kızım diye aradığında çemkire çemkire bir hal olan adamlar şimdi gittiği her yeri santim santim işaretlemektedir.

    güzel bir mekana gitmişsindir, yemekler filan ilginçtir oturup taglarsın ama anam bacım, kapının önü, yalnızlık sarayım, yatağımın soğuk yanı diye konum açıp her 10 dakikada bir check in yapmanın mantığı nedir.

    hayır 3 gün üst üste yatağının soğuk yanına check in yapıp valisi olacağım, sonra göreceksin ebenin mayör'ünü.
  • birilerine nerede olduğunu bildirmek isteyerek kendi kendine nispet yapan kişidir.
  • (bkz: çektir git)
  • elindeki üç kuruşluk cihazın esiri olmuş insandır.
  • itici bir iş yapan insandır. kimse kusura bakmasın.
  • bulunmak isteyen insandır.
  • şimdiye kadar sadece fakir ve eziklerin bu durumdan şikayet ettiklerini gördüm.
  • (bkz: foursquare)
hesabın var mı? giriş yap