• muhalefet edeceğim derken akıl sağlığındaki bozukluğu ifşa etmenin değişik bir yolu; paranoyada zirve.

    ulan insan birazcık da olsa düşünür be; terör nedir, terörist ne yapar, pkk nasıl bir örgüttür, devlet vatandaşını öldürerek ne kazanır ve muhalefet uğruna teröristleri desteklemeyi hangi vicdan kabullenir?

    edit: hesap sormak ile suçlamak arasındaki farkı bilmeyen kıymetli suserlerin gözlerinden öpüyor, en azından devlet ile terör örgütü arasındaki farkı çözmelerini diliyorum.
  • suriye'ye 4 adam gönderip tr'ye 8 füze attırırım ses kayda montaj demiyorsunuz da kazanın doğurduğuna mı inanmıyorsunuz dedirten sıçmık
  • kimi suçlayalım, kemal kılıçdaroğlu'nu mu? adamda liderlik vasfı yok bi kere.
  • "tek adam" olmak için götünü yırtanların maruz kalabileceği durum.
    madem öyle istiyorsun, her boktan sen sorumlu olacaksın.
  • bunu diyen, barış mitinginde bomba patlatılmasının ardından diyorsa ve arada "pkk nasıl bir örgüttür" buyurup, ışid'in ismini dahi anmıyorsa, valla sadece devleti değil, o devletin imamlığında beynini yıkatmış vatandaşımsı sürülerini de suçlamak gerekir.
  • "her" terör saldrısından sonra yapılmamaktadır.

    terör saldırısını pkk yaptığında pkk suçlanmıştır.
    hizbullah yaptığında hizbullah suçlanmıştır.
    ışıd yaptığında ışıd suçlanmıştır. gerçi siyasi çıkarları yüzünden devlet ışıd'a terörist diyememiş, kafa keserek öldürdüğü insanları görmezden gelmiştir orası ayrı...

    ama bir terör saldırısının faili hatırı sayılır bir halkın gözünde devletse, sadece hükümet partisinin koyu taraftarları dışında kimse bu işi olağandışı karşılamıyorsa suçlamalar haksız denemez.

    bu devlet son senelerde çok can aldı.
    ekmek almaya giden çocuğun canını alıp sonra da seçmenine ölen vatandaşı ve ailesini yuhalattı,
    kendi ülkesine, üstelik de bir türbesine füze atmayı planladı.
    gencecik çocukların kafasına gaz fişeği attı,
    çok şey yaptı kısacası.

    şimdi sen sayın aktroll... aklınca "her" kavramını kullanıp mevzuyu sıradanlaştıracaksın.
    ama sadece senin seçmenin geliyor bu kelime oyunlarına. o da inanmak istedikleri, kandırıldıklarını henüz kabul etmek ağır geldiği için. ama sen de biliyorsun, o seçmen erimeye başladı. çanlar bu sefer senin için çalmaya başladı. eskiden akp'ye oy kaybettirecek olay ne diye konuşulurdu. fakat artık o oylar kaybedilmeye başlandı.
    bak bu gün sana çalışan yargı var ya... sonun olacak.
  • son derece yanlış bir hareket.

    chp ortada dururken ne gerek var böyle hareketlere, ha bi de mhp var. pardon bahçeli.
  • aynen yek başına iktidar dururken gelin beni suçlayın dedirten olay. kaldıki insanlar devlete niye bomba patlattın demiyor amk anlayın şunu. tepkiler bu bombalar aylardır patlıyor ve patlamaya devam edecek gibi görünüyorken devletin kınamaktan başka bir bok yapmamasına geliyor.
  • haklı bir eleştiridir. bir ülkede bir parti 13 senedir iktidardaysa artık suçun devlete veya bürokrasiye atılması mümkün değildir. suç bizzat hükümete ve en çok da onu yönetenlere aittir.
  • kimi suçluyam mahmut'u mu suçluyam ? dediğim başlık. ayrıca bkz: mit nedir ne işe yarar ?
hesabın var mı? giriş yap