• izmir-buca'da bir bar. adından ve şu fotoğraftan da anlayacağınız üzere yerler fıstık kabuklarıyla dolu. çok büyük bir yer olmasa da sizi boğmuyor. müzikleri de fena diyemem. fakat carlsberg içerim ben derseniz, yok cevabını alırsınız. fıstıkları harbiden de çok lezzetli ve kabukları sağa sola çocuk gibi fırlatıp ortalığı kirletmek zevkli (bkz: konsepte ayak uydurmak). hafta içi bile bir doluluk söz konusu olabiliyor. sevgilinizi kapıp gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz ya da benim gibi tek (bütün, tam, bölünmemiş, eşsiz, no buddy?) adamsanız, oturursunuz bara ya da kenara, bir iki tek atıp, rahatlayıp kaçarsınız.

    şöyle de google map'ten gösterelim gitmek isteyenler için.
  • sınırsız ve bedava getirdikleri fıstık olayını artık değişen zamanla birlikte paralı yaptılar. ilk oturduğunuzda ücretsiz gelen bir tabak fıstık, ikinci tabağı istemenizden itibaren ücretli oluyor ve adisyona not ediliyor. haa çok da önemli değil, orası ayrı da. yürek burkmuştur bunu da not edeyim. ben fıçı içmem, şişe bira içenlerdenim derseniz, anca 33lük efes şişeleri var çocuk kandırırcasına. 50'lik efes şişe satmıyorlar. fiyat açısından ehh işte normal, ortalama. ama güzel bir ortamı vardır. geçen ramazan'da bütün bir ay boyunca kapalı idi, bu da küçük bir sitemimdir. yine de pek severiz, çok severiz.
  • bu olayin en meshur oldugu mekan icin (bkz: texas road house)
  • yıllardan beri cadde yerfıstığında var olan eylem.
  • an itibariyle içtiğim mekan. (buca).

    barmen suat gerçek bi barmen.. acayip kokteyller yapıyor.
  • ilk göz ağrım olan mekan. yanlış hatırlamıyorsam buca'da ilk açılan bar olmalı. birahaneleri saymazsak.
  • arkadasimla bulusup bir seyler icecegimiz yerdi. bisikletle geldim, t-shirt kot bir de bjk sapka)) bir masaya oturdum. gelecek var mi diye sordular. var bir arkadasim daha gelecek deyip bir masaya oturdum. bisikletimi de gormek istedigim icin kenar on masayi sectim. sonra siparisimi aldilar. sonra baska biri daha gelip (garsonlardan) burasi rezerve dedi!)?(! ben de yapmayin boyle dedim. sonra siparisim geldi o sirada rezerve diyen sen siparis aldin mi diye sordu. evet mevet derken ben zaten iptal edin deyip kalkmistim. yazik!! rezerve oldugunu da sabmiyorum en az disarida 10 masa bostu... tipik firsatci ve tasra kafasi. sirf bu kafadan dolayi gitmenizi onermiyorum...
  • mersin'de varoşların gittiği bar. bunun yerine hemen ilerisindeki quenn bar daha iyi daha sert.
hesabın var mı? giriş yap