• (bkz: #10710836)
  • istanbullu hardcore/death metal grubu. yapılanma çalışmalarından sonra albüm hazırlıklarına geçen grup elemanlarını ara ara gerçekleşen konserlerinde canlı performanslarıyla izlemek de mümkün.
    http://www.hereticsoul.net/
  • everything is meaningless and grey adlı nihil demodan sonra aldığı olumlu eleştirilerin neticesinde albüm hazırlıklarına başlamış olan gruptur.üç kişiden oluşması ilginç bir noktadır.aslolan şimdiden bangırdatmaya başlamalarıdır. ki thrash'ten ötesini bilmeyen anti-nihil beni bile.
  • hellter skelter festivali için açılış günü headliner'ı olarak kabul edilen turk grubu

    " heretic soul @ hellter skelter festival 2008 / 19 -21 haziran (hannover - germany)
    festivalde yer alan bazı diğer gruplar: die apokalyptischen reiter (ger), sabaton (swe), bloodbound (swe), custard (ger), cripper (ger) "
  • dün gece ytü 4. metal günü kapsamında, izleyen bir avuç insana rağmen, öküz gibi bir performans sergilemiş death metal grubu. son grup olarak sahne almaları dolayısıyla zaten az olan seyircinin büyük kısmı mekanı terketmişti, geriye çimlerde oturan birkaç grup ve ayakta belki de 10-15 kişi kalmıştı. buna rağmen, hiç önemsemeyerek gerçekten sağlam performans gösterdiler, ve ben daha önce bu grubu nasıl duymamış olduğuma şaşırdım. vokalistleri çok çok başarılı, küçücük bir cüssesi olmasına rağmen *, afedersiniz öküz gibin ve çok rahat böğürüyor. güzel melodiler mevcut, bateri de ortalama, arada blast beatlere kaptırıp gidiyor. ama genelde kendi bestelerini çaldılar ve ben beğendim, öküz ama melodi de içeren death metal gibin bişi.

    dediklerine göre büyük ihtimalle alman bir firmayla anlaşıp albümlerini çıkaracaklarmış yakında. bu sene de almanya'da iki üç festivalde ve hatta slovenya'da metalcamp 2009'da çalacaklarmış, çok sevindim gerçekten kendi adlarına. yurtdışında da iş yapabilecek bir grup, geleceği parlak olabilir bence. death metal severlerin bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum bu gruba, burada da güzel işler yapılıyor yani es geçmemek gerek. yolları açık olsun.
  • born into this plague adlı albümleri 23 şubat 2010 itibariyle rotting corpse records etiketi altında amerika, avrupa ve türkiye'de satışa çıkmış bulunmaktadır.
  • "born into this plague" adlı ilk albümlerini satışa çıkarmış bulunmaktalar.
    parça listesi ise şöyle:
    1. the truth dwells in your head
    2. deadliest enemy
    3. mental decay
    4. suffering from existence
    5. faceless
    6. worship me
    7. beyond hatred
    8. life becomes our grave
    9. 21 grams

    merak edenler için:
    http://urun.gittigidiyor.com/…2010_w0qqidzz24820198
    http://www.myspace.com/hereticsoul1
    http://www.hereticsoul.net/
  • heretic soul tour diary - germany videolarını izlemek çok eğlenceliydi. yirmi birinci saniyede ilk bira şişesi ve otuz üçüncü saniyede ilk el hareketiyle tanıştık. bunlardan videonun gidişatı anlaşılmıştı. aha bak biz bu kadar bira içtik al sana el hareketi, hey senin ne güzel fotoğraf makinan var al sana el hareketi biz bakkala gittik kasa kasa bira aldık al sana el hareketi sonra bu biralarla bodrum katta bi stüdyoya girdik al sana el hareketi. ha müzikal açıdan iyi güzel hoş paşam da, bu kadar hareket kime.
  • mental decay adlı parçalarına klip çekmiş olan grup. bu piyasa nihilistic klip de görücek.
  • yeni albümlerinin davul kaydını geçen pazar günü tamamlamış olan nihilistic death metal grubu.
hesabın var mı? giriş yap