• bu yil ucuncusu duzenlenen restorasyon, arkeoloji ve muzecilik teknolojileri fuari ve konferansi'dir kendileri. yeni haberdar oldugum, bununla da kalmayip bir turlu gidemedigim icin izdirap icindeyim.

    turkiye'de arkeoloji alanindaki ilk ve tek fuar. projenin mimari osman murat akan, duzenleyen ise tg expo. fuar 12-13 ve 14 nisan 2018 tarihlerinde hilton istanbul kongre ve sergi merkezi'nde yapildi. ziyaretci kabulu 09:00-18:00 arasi. giris ogrencilere ve internet sitesinden kayit yaptiranlara (kontenjan siniri var) ucretsiz. diger ziyaretcilere 20 tl.

    bu yil fuarin ana basliklari arasinda; arkeoloji, restorasyon ve muzecilik alanindaki yeni teknolojiler, “somut olmayan kulturel miras”, film restorasyonu ve konservasyonu, sergileme ve teshirde yeni araclar, sualti arkeolojisi yer aldi. diger bilgiler icin: www.expoheritage.com ve http://arkeofili.com/…itage-istanbul-2018-basliyor/

    dolu dolu bir etkinlik takvimi hazirlamislar:
    https://prnt.sc/j5aqdf
    https://prnt.sc/j5ar0c
    https://prnt.sc/j5arfb
    https://prnt.sc/j5artb
    https://prnt.sc/j5as59

    ekim sonu da heritage middle east adiyla abu dhabi'de duzenlenecek.

    muhtesem bir organizasyon. bir sonrakini iple cekiyor olacagim.
  • bu yıl öncekilerden daha erken ve farklı mekanda yapılacak. 5. herıtage ı·stanbul fuarı, bu yıl ilk kez organize edilecek natural heritage- dogˆal miras alanları fuarı ile eş zamanlı olarak 18 -20 mart 2020 tarihlerinde lu¨tfi kırdar uluslararası kongre ve sergi sarayı, rumeli salonunda gerc¸ekles¸tirilecek.
hesabın var mı? giriş yap