• öncelikle hayırlı forumlar arkadaşlar sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen bir fikir.

    ön edit: linç minç olsun istemiyorum ciddiyim samimi bir şekilde yardım bekliyorum.

    şöyle ki, master yapma planım var bunun için de iki işte çalışarak gerek aileme yardım ederek gerek para biriktirerek bu arada ders de çalışarak hedefime ulaşmaya çalışıyorum. ama olay burada dönüyor, masterı yapmak için belli bir miktar paraya ihtiyacım var. o yüzden totalde 18 bin liraya ihtiyacım var. şimdi, herkes bir lira gönderse kimseden bir şey eksilmez, bir şey arttırmaz ama toplamı bana hayallerimi gerçekleştirebilir. artık bu son yöntemim çünkü öncesinde çok tökezledim ve düştüm bu konuda.

    direkt iban atmıyorum öküz gibi ama daha fazla bilgi almak isteyen, merak eden yada yardım etmek isteyenler mesaj atarsa sevinirim.
  • sanırım iş saatleri içerisinde masraf ücreti alınmıyor. ama yine de denedim, gömmek yerine en azından pozitif bile destek olsanız daha iyi olurdu.

    teşekkürler yine de
  • kanıtlanırsa destek vereceğim yardım şeysi.
  • bana ilginç gelen herkesin vereceği 1 tl'den çok, 18000 tl'nin güncel asgari ücret olan 2020 tl'nin 9 katı olması. bu yardım olayındaki yüzsüzlük o boyutlara ulaşmış ki, gariban bir adamın 9 ay haftada kırk saat çalıştığı, kpss'de yüzde bir ikilik dilime giren insanların kazanmak için 4, 5 ay çalıştığı hele yaşam giderleri çıkarıldığında bu miktarda parayı biriktirmek için asgari ücretlinin üç dört yıl, 4000, 5000 tl kazanan adamın bir buçuk iki yıl uğraşması gereken meblağların hiç bir ağırlığının olmaması. yardım toplayan kapıyı 20,000 tl'den açıyor, duruma göre 100,000 tl'lere çıkan da var.
  • herkes 1 tl verse 70 milyon tl olur. mesele bu 70 milyonun neye harcanacağı
    edit 1: bana yollayın lan, kadınlarla çatır çatır yerim ben onu.
  • kanal istanbul'un etse etse bir kaç santimetrelik bölümü eder.

    kanal istanbul'un maliyeti: 20 milyar dolar. 80 milyona bölersek kişi başı 250 dolar yani 1683 tl eder. o da şu anki kur ile.

    herkes 1683 tl verse...
hesabın var mı? giriş yap