• kesinlikle uzak durulmasi gereken cicekcidir.birakin siparisi saatinde teslim etmeyi hic bir teslim girisimde bulunulmadı ve siparisin akıbeti hakında hic bir bilgi verilmedi.
    ayrıca guvenilir gordugumuz bankalar aracılığıyla indirim yakalama dusuncesiyle gidip kullanmayin.
  • bilindik bir cicek siparisi sitesinden siparis vermek üzereyken %15 indirim gibi bir reklam sayesinde sitelerini ziyaret ettim. daha uygun fiyata ayni cicegi alabilecigimi gördügüm icin siparisi olusturmaya basladim ödeme kisiminda indirim olmasi gerekiyodu.yalniz öyle bise olmadi neyse dedim hazir o kadar bilgiyi girdim verelim siparisi gitsin. siparisini verdigim cicegin 3-4 cesidi mevcut büyüklügüne göre fiyati degisiyo. ben orta boy olanindan siparis verdim. yalniz hediye gönderdigim kisiye ulasan cicegin kücük boy oldugunu gördüm. zaten indirim felan olmadi bise demedim bari siparis etttigim boyda ki cicegi gönderseydiniz. hemen kendilerine ilettim durumu. sikayet birimine mail atin geri dönücekler dediler. attim maili 1 hafta oldu cevap yok. tekrardan söyledim ilgileniyolar en kisa sürede cözülecek dediler. 1 hafta daha gecti tekrardan yazdim , ayni cevap en kisa sürede ilgilenilecektir. son kez bir daha yazdim , sitelerinden bulunan mükemmel , tam zamaninda teslimgibi yorumlarin bulundugu yere yazmak istedigimi söyledim ve bundan sonrasi icin ne cevap var ne bir dönüs. artik cevap bile vermiyolar. aman diyim , bilindik siteler varken bu riske girmeyin zaten istediginizi degil siparis ettiginiz fiyatin altinda ki cicegi gönderiyolar.

    tanim : bu riske girmeye degmez , siparis ettiginiz cicekten farkli bir cicek gönderip en kisa sürede ilgilenecektir seklinde oyalama ve vazgecirme politikasina sahip site
  • dolandırıcılık için kurulmuş bir site. ben hata ettim sözlükten yorumları okumamakla siz etmeyin. benden söylemesi. odedigim para şuan ikinci plan, btk vb ne kadar şikayet merci varsa uğraşacağım. maaş ödeyemez duruma gelinceye kadar.

    (bkz: dolandirici)
hesabın var mı? giriş yap