• delikanlıyı bozan yöntemlerdir, evet.
    hesabı ödeyemeyeceğin yere kızı götürmezsin. artizlik yapacam diye lüks mekana kız götürüp sonra kızın üstüne hesap yıkmaya kalkmak kılkuyrukluktur, bozar.
    dersin kıza "durum bu. hedefimiz bereket döner." uyarsa amenna, uymazsa yol gösterirsin icabında.
    evet, delikanlılık budur.
  • erkek olduğunuzu varsayarak yazıyorum. öyle hesap gelince süzgün süzgün camdan dışarı bakarak yapamazsınız bunu. erkeksiniz erkek, onu kızlar yapar. üç araba geçti geçmedi baktıkları yoldan, garson bahşişiyle çoktan gitmiştir. sizin işiniz daa zor. üstelik garsonla da siz muhatap oluyorsunuz. işiniz iki kere zor.

    eğer yüreğiniz veya neblem atıyorum misal götünüz yemedi ve diyemediniz "kızım bende para yok" diye. veya kılsınız, "bu gece ödemiycem, zaten hep veriyorum" diyen bir aldım-verdimci oldunuz. iki durumda da bi hesap isteme hareketi var ki, hareketlenmeniz gerek. bir bayan, yanında bir erkek varken hayatta garsona seslenmez. hele hesabı ancak kendisine çakarak ödettiğiniz bir bayansa.

    kaş ettiniz, göz ettiniz; garsona hesap dediniz. o hesabı hesaplayana kadar geçecek olan üç saniye ile beş dakika arasındaki süre sizin için önemli. işte topa çaktığınız an o an voleyi. yoksa hesap korkarım, yine size çakıldı.

    "tuvalete gitmem lağzım acilen" klasik, hayalgücünden yoksun ama geri gelmedikten sonra masaya çok etkili.
    "bana bir şey oluyo, ah kalbim. aagghh kalbim!" deyip, kalp krizi taklidi; hem masum, hem yüzde yüz başarılı. yalnız kız arkadaşınız da kalp krizi geçirir, müessese de iki ambulans çağırırsa, ambulans doktorunun götünüzden kan alması kaçınılmaz. kalp krizi geçiren kız arkadaşınızın babasının aynı göte yapacakları öngörülemez.
    "aaa nayten, cüzdanım! cüzdanım yerinde yok, çalmışlar!!!" de başka bir yöntem ama, daha götündeki cüzdana sahip olamıyo diye düşündüreceğinden kız arkadaşınıza, o ödediği son hesap olur. kazançsa bir hesap ödetmek size göre, sorun yok.
  • bi kerelik çaktık hesabı diyelim bi yolunu yordamını bulup.peki mevzubahis hanım kızımız bu hesap ödeme konularında "ay gencim güzelim,tabiki de boyfriendim ödiyceaaak hesaaabı" tarzı düşüncelere mensupsa ikinciye nolacak peki?ulan hesabı paylaşamadıktan sonra sevgiyi,saygıyı nasıl paylaşacaksın?

    demek ki neymiiiş,hesabı hep erkek öder diye bişey yokmuş,olamazmış.hayat müşterekmiş.hesabı karşı tarafın ödemesinin tek yolu aslında bunu istemesiymiş.

    insan sevdiği birine yemek ısmarlamaktan,kahve ısmarlamaktan,bira ısmarlamaktan mutlu olur zaten.olmalı.
    bunun yolu tektir aslına bakarsan.pinti insanları hayatına sokmayacaksın.(burdaki pinti her anlamda kullanılmıştır)ben ne kadar bol keseden veriyorsam her şeyimi,aynısını da karşımdakinden beklerim arkadaş.

    (yalnız bi yandan bu hesap ödeme işini de her seferinde alman usulü halletmek abes olur bak.kimin parası varsa o harcar,ben üç kere öderim hesabı sen bi kere,ama samimiyetine inanayım,pinti olma canımı ye)
  • -ben akşam yemeği yemiştim evde. sen ye istersen burda, ben de bitek kahve içerim.

    kız yemek yer, hesap gelir, erkek sadece kahve içtiği için hesap ödemez, ne de olsa kahve dediğin ne ki..
  • turkiye standartlarina gore delikanli olmayan kisilerin aklindan gecen kotucul dusunceler butunu. erkek dedigin hesabi kiz arkadasina odetmez, odetemez cunku kendine yediremez. hesabi cakma niyetindeki kisi de kizsa sorun yok ama*
  • illa lüks mekana gitmeye gerek yoktur kanımca.salaş bir cafeye gidersin yediğin önünde yemediğin arkanda.hesap gelir sevgilin kredi kartını çıkartır.garson bi karta bakar bi sevgiline.o an anlarsın ki hesap üstüne kalmıştır.kasıtlımıdır bilinmez.
  • (bkz: caiz mi hocam)
  • feminist kız bulun ya da hali hazırdaki kız arkadaşa feminizm kitapları okutun zaten sonrasında eliniz cebinize sadece kendi hesabınızı ödemek için gidecektir. ama kötü bir olasılıkla kendini kaptıran kız size birçok konuda daha ihtiyaç duymayı kesebilir, son aşamada ise lezbiyen olabilir. *
    "obaa bugün işe kabul edildim", yok efendim "fiziyobilite * sınavından geçtim", "bugün benim doğum günüm! * " gibi sevindirik hareketler de kızın yumuşak anına denk gelip "bendensin" demesini sağlayabilir, denemek lazım..
hesabın var mı? giriş yap