• esasen izmir metro'sunda bulunan çıplak ahşap heykeli protesto etmek için 98 yaşında erzurum'dan izmir'e gelen tuhaf dededir. tabi karakter sınırına takıldık.

    http://www.hurriyet.com.tr/…zincirli-tepki-40108707

    dede verdiği beyanatta;

    "çıplak heykeli televizyonlardan görünce erzurum’dan kalkıp sırf heykel için izmir’e gelen 98 yaşındaki mehmet yılmaz isimli vatandaş da heykelin müslümanlığa yakışmadığını savundu. yaşlı amca, nasihat verme edasıyla kocaoğlu’na şöyle seslendi: “aziz bey, sayın başkan bu müslümanlığa yakışacak bir şey değil. müslümanların bunu görmesi doğru bir şey değil. sayın başkan, ben erzurum’dan bunun için geldim buraya. bu müslümanlığa yakışmaz, asla müslümanlığa göre değil. bunu kapatmak lazım.” demiş.

    adamın 98 yaşında protesto için erzurum'dan izmir'e gelmesinin absürtlüğü bir tarafa, kendi şehrinde bile olmayan bir heykeli protesto etmek istemesi tam anlamıyla bir haddini bilmezlik.

    laikliğin gözünü seveyim; işte laiklik bu gibi heriflerin günlük hayatı herhangi bir din adına terörize etmemesi için gerekli. senin dininden bana ne kardeşim, müslüman pipisi mi yazıyor üzerinde? beğenmiyorsan, sevmediysen bakma yoluna devam et, sana giren çıkan ne?

    dede nezdinde tüm protestoculara bereket tanrısı heykeli hediye etmek istiyorum, hem de altın bak onu çok severler belki kabul ederler;

    https://pbs.twimg.com/…25432713056256/gjrzhidk.jpeg

    önceki ak protesto için;

    (bkz: çıplak heykele bez bağlayıp protesto etmek)
  • yaralı parmağa işe desen, insanlık için bir fidan dik desen, aç bir çocuk doyur desen gelmez. ama o heykel protesto edilmezse biteriz yanarız kül oluruz. kimseye yaşından ötürü saygı duymak zorunda değilim.

    sözlük ya burası ondan bir de tanım olmalı: yaşadığı yeri bitirmiş izmir'i de bitirmeye çalışan 98 yaşındaki çember sakallı insan.

    edit: rehber köpekler derneği kurulmuştur. bu dernek türkiye'de ender olan iyi olaylardan biri olabilir. lütfen öğreniniz.

    (bkz: rehber köpekler derneği)
    entry linki
    #60468430
  • artık insanları bıraktılar, heykellere de sulanıyorlar bunu anladık. adamların hiçbir şeye saygıları, toleransları yok. ya onlardansındır yada karşılarında. adam kalkmış erzurumlardan bunun için gelmiş, müslümanlığa yakışmıyor diye. ama bu adamı göremezsin ensar vakfını protesto ederken yada küçük çocukları taciz eden imam hatip görevlilerine karşı konuşurken. çıplak değilsen, müslümanım diyorsan herşey serbest sana bu ülkede.
  • izmirli kızları kesmeye gelen dededir. ben bu erzurumluların ciğerini bilirim. geçiniz.
  • erzurum gene çomarlıkta açık ara önde. hayatı boyunca insanlığa fayda yok, aç karın doyurdun mu yok, tecavüzcülere ses yok, çıplak heykel aaauuww. köküne kibrit suyu bu ibnelerin.
  • inandigi dinin ogretilerine gore hareket eden dede.
  • basligin karakter sinirina takildigi gibi keske bazi insanlar da karakter sinirina takilsalar ve biz gormesek; imha olsalar bir kosede, sessizce!
hesabın var mı? giriş yap