• yeni sezonda 100% türkçe müzik konsepti ile hizmet vermeye başlayacak ankara'nın yeni mekanlarından, eski manastır club ondan da eski friends and triends. bir zamanlar aynı cadde* üzerinde yer alan meet de bu işi bir süre sürdürmüş, hatta çarşamba günleri yaptığı 80'ler ve 90'lar geceleriyle bir döneme damgasını vurmuştu ama daha sonra kapanmıştı. istanbul'a her gidişimde gittiğim sess'e gittiğimizde keşke ankara'da da böyle bir yer olsa diye söylenirdik, sonunda ankara da böyle bir mekana sahip olacak. ankara'nın her an şekil değiştiren gece hayatına ne kadar dayanabilecekler merak ediyorum..
  • geçen hafta önünden geçtiğimde "oha lan bi sezon bile dayanamadılar mı?" demiştim. facebook'tan gördüm, nene hatun'a taşınmışlar. o binanın lanetli olduğuna mı karar verdiler yoksa şu videoyu mu izlediler bilmiyorum: http://www.mynet.com/…mobili-ile-bara-daldi-447155/

    hayır. sene sonu zaten kapanacaksınız. isim değiştirip gitseydiniz ya nene hatuna. (gerçi tam yeri bilmiyorum. büyük ihtimalle oranın adını değiştirmişlerdir.)

    şaka bir yana sess kankasıyla beraber bir heyecan denediler. ancak ikisi hakkında da olumlu yorum duymadım. bakalım passage veya pavyonlarla baş edebilecekler mi?
  • hayatım boyunca gittiğim en kotu mekanlar listesinde en üst sıralara oynayacak mekan. bir kere gittim bin kere pişman oldum.
  • sadece türkçe müzik çalan fakat arada geçişlerde hafiften bir iki ufak tefek yabancı müzik duyulan, para kazanma kaygısıyla sıkış tıkış kokteyl masaları ile doldurulmuş, biranın son alkol zammından önce 25 (yirmibeş) türk lirası olduğu ankara'daki sözde gece kulübü.
  • heyy diye hayvanlara seslenilirmiş literatürde bir yerlerde yazdığı üzere.
    buna en güzel cevap leylim leydir zannımca.
    hele de hiç beklemediğiniz an ve yerde karşınıza çıkarsa şaşırtır, heyecanlandırır, elini ayağına dolatır insanın. ne yapacağınızı bilmez kaçıverirsiniz alim allah.
  • tarihte herkes iki y'li heyy mesajının seninle sevişmek istiyorum anlamına geldiğini bilir.
    biri ''neden yapayım?''
    biri ''neden olmasın?''

    demekmiş.
    yani fazladan her y flörtün derecesini arttıran cinstenmiş.

    the heyy scale

    kaynak: american vandal dizisi (mutlaka izleyin)
hesabın var mı? giriş yap