• yazarını daha önce sözlüğe taşımış ve taşlamışım.

    (bkz: tuğçe ışınsu)

    bugün, bu kitaptan bir kesit paylaşımına denk geldim. içerik şu şekilde:

    https://ibb.co/np8yfyx

    bu kitap; bakın inanmayacaksınız ama, 70. (yazıyla yetmişinci) baskısını yapmış.
    benim bu memlekete dair inancım her gün artan bir hızla kayboluyor.
    https://ibb.co/frwys9f
  • tuğçe ışınsu gibi tikican bir isimden kıllandıysam da, kitabın ismine bakınca nihilizm anlatıyor, hiçlikten bahsediyor, ne bileyim nietzsche den bahis açıyor, varoluşçu felsefeye bağlanıyor onu da bir şekilde kişisel gelişime bağlıyor gibi düşünmüştüm. merak etmiştim belki okurum demiştim. best seller sıralamasında emrah safa gürkan'ın kitabını geçtiğini görünce de nasıl oluyor da bu tarz bir kitap bu kadar satılır diye düşüncelere dalmıştım.

    yukardaki entry'de görüyorum ki gelinen nokta;

    deve kuşu yumurtası duası, whatsapp ritüeli (aramasını istediğin kişiyi düşün yoğunlaş bismillah de ve seni arasın), yastığa oku üfle tarzı hurafelermiş meğer.

    kafamı sikeyim. ne zaman umutlansam bu ülkede olanlar ağzımın payını veriyor.
  • varlık
  • biraz uzun yazacağım ama emin olun okumanıza değer şeyler paylaşacağım kitap ile alakalı.öncelikli olarak ilgili yazarın dinle yakından uzaktan bir alakası yok 4 büyük melekten yardım aldığını ve onlardan ümit bekleyip falcılık tarot gibi işlemlerle seanslar verip kişilerin kaderlerini seanslarında onlara anlattığını röportajlarında kendisi söylemekte yani islam dininin karşı çıktığı her ne varsa ilgili yazarda.

    şu anda ilgili kitap tüm satış platformlarında ilk üçte ilerleyen dönemlerde net olarak ilk sırada zaten yer alacak, kişisel gelişim konusu ile başlayan kitap furyaları malesef ki zararı da yanında getiriyor.

    kitabın güzellikleri ile başlarsam eğer; verilen hayat hakkındaki tavsiyeleri ciddi anlamda tatmin edici eğer kişisel gelişim hayat tecrübelerini anlatma konusu ile sınırlı kalsaydı çok daha iyi olurdu.ama gizli ilimler gizli sırlar paylaşılmış.

    bu kitabın en temel konusu yazarın kötü başlayan hayatını nasıl bir anda zenginliğe doğru ilerlediğini aktarmış.

    okuduğu islami dualarını , zikirlerini kitabında paylaşmış buraya kadar her şey çok güzel ve hoş. dini konuları ön planda tutup ardından islam dininin haram kıldığı telafisi olmayan rituel diye basitleştirilip halbuki büyü olan durumların kitabında yazılıp çizilmesi ve üstüne üstlük bunları yaparken işte şu kadar zikir çek üstüne şu süreyi oku diyerek yönlendirmesine ciddi anlamda kızıyorum. çünkü bu belirtilen işlemler tehlikeyi beraberinde getiren işlemlerdir.

    ayrıyetten yapacak kişiye güven verirken islam diniyle dalga geçme durumunu da beraberinde getirmektedir.

    daha önce yayınladığı kitaplarında allah'ın isimlerini vererek büyük güven sağlayan ışınsu el cami, el vedud kitaplarında ayetlere yer verirken aşağıda paylaştığım büyülere de yer vermiştir.yani kitabın amacını sonlara saklamıştır.

    bu büyü işleminde iplere düğüm atma istenmiş. felak süresinde geçen ''düğümlere üfleyenlerin şerrinden allah'a sığınınız'' ayeti her şeyi çok iyi açıklıyor. cinlere büyülere inanmamak nas ve felak suresini yok sayıp kurana inanmamaktır.

    https://eksiup.com/p/5u341033846e

    büyü tariflerinde daha nice tarifler var kilit al kumaşa koy iğne batır defne yaprağı al kağıda şunları yaz yakıp küllerini denize at gibi eylemlerin yapılmasi isteniyor. ama ilk 200 sayfada dualarla ayetlerle zenginleştirmiş yazarın sonrasında bu büyülere yer vermesindeki amaç nedir? büyüler ne zamandan beri dualarla yapılıyor?

    islam dini hakkında yapılmaması gerekenleri söylerken,kul hakkından uzak durulmasını öğütlerken neden okurlarına bu kitapta yazılanlar büyüdür ve büyük bir şirk konusudur uzak durun diyerek not düşmüyor ?

    direkt olarak büyü nasıl yapılır kitaplarından çikarsaydı bu şekilde türkiye de birinci sırada olabilir miydi hayır herkes o zaman bu kadının kitaplarından uzak dururdu .lakin bunu dini kitaplar adı altında gizlice yapması ve kimsenin uyanmadan devam etmesi bu kadına büyük paralar kazandırıp kitaplarındaki işlemlerin tutması onu daha popüler hale getirebilirdi ve getirdi de.

    hala bu işlemlere takılmadan kitaplarını satın alan okurları var çünkü hala onların birer büyü olduğunu düşünmüyor takipçileri.

    büyü nasıl yapılır tagi ile ufak bir arama yapmanızı veya piyasada bulunan büyü kitaplarını incelemenizi tavsiye ederim tariflerin bire bir uyuştuğunu net olarak göreceksiniz.

    yazar o iki dini kitabı ile aslında hedef kitlesini yokladı ve hiç bir şekilde ses gelmediğinde medyumluk hizmetini bu kitabında artırıp tılsımlarını devreye soktu.

    net olarak kitapta tilsimlar var ve bazı varlıkların görevlendirilip yapılan işlemlerin gerçekleşmesi için enerji çalışmaları yapılması istenmekte.büyüler okumalar ve görevlendirilecek olan cinni varlıklarla yapılır.kendisi melek diyor en basit en tatlış hali ile.hiç bir melek senin yanında olup seninle iletişime geçemez tuğçe hanım. hatta hatta danışanlarına gelecekleri hakkında bilgi veremez.büyük ihtimalle cinni varlıklarla çalışıyorsun.

    bu yeni kitabında muhabbet tılsımı, aşk tılsımı gibi kategorileri de mevcut, kişinin hür ifadesine karışıldiği tüm işlemler net olarak büyüdür. yıldızlar çizilip dikdörtgenler için de arapça alfabelerinin yazılması gibi tilsimlar mevcut.

    https://eksiup.com/p/pf3409518k9j

    havas ilmini çözen bir yazarın paylaştiği şekiller harfler insan vücuduna dahi çizilmesi isteniyor. bu şekilde ağır tılsımlarin vücuda yazılması çizilmesi oldukça ağır riskli bir durumdur.

    https://eksiup.com/p/wi340954evsn

    düşününün arapça yazılmış harflerle tuvalete girildiğini.şeytanın en temel isteklerinden biri aslında budur kuranı kerimle tuvalete girip kişilerin dinini imanını almak.ama bu kitapla siz kendiniz bunu yapıyorsunuz şeytana dahi gerek kalmıyor.

    bu anlattıklarımın hepsi bir ilimdir bir bilgidir,bazıları dalgaya alacakken bazıları hak verecektir. bu yazdığım bilgiler islam ışığındadır.

    bu yazarın kitabı ile amacınıza ulaşmaya çalışırken kendinizi ve imanınızı kaybetmeniz an meselesidir.

    malesef ki ortada din ile insanları büyüye yöneltme ve şeytana tık kazandırma durumu var.

    düşünün;

    islam'a ters düşen bu durumların bu kitapta toplanması ne kadar rasyonel ?

    bu yazar neye hizmet ediyor?

    islam'a yönelik yazdığı kitaplarda büyülerin tarifinin verilmesinin tılsımlarının çizilmesinin istenmesinin amacı nedir?

    hazırlanan büyü malzemeleri ile beraber çekilen sayılı zikirler okunan ayetler kime gönderiliyor ?

    kitapta yazılan her bir kelime bir ilim dahilinde bunların amacını kullanılış yerlerini bir bir yazsam yine yetmez. kitap gizli ilimlerle sırlarla dolu. bazısına fantastik gelecektir bu anlattıklarım lakin dediklerimi kulak ardı etmeyin.

    müslüman olup dinine bağlı kişilerin bu tür kitaplara itibar etmemelerini tavsiye ediyorum.

    kitabında çizdiği anne adı kendi adınız, buraya fotoğrafınız gelecek gibi işlemlere de yer vermiş ve allahın izni ile olacak denmiş. anne adı ve işlemin yapılacağı kişinin ismi büyülerde kullanılır ve hala bunların islami olduğunu düşünen yoğun bir kesim var. inadina bu kitapları alıp yaptığı büyülerle allah'a da dua edip tutmasını isteyen kesime allah ciddi anlamda akıl fikir versin.

    bu işlemleri totem gibi gören uygulan kişiler var malesef ki ama durum o kadar hafif değil. ağır bir durumun içine çekilmişsiniz.

    bu yazdıklarımı anlamakta bir bilgi birikimi ister kişide yazılanları anlayıp mantık kurabilen kişilerdensinizdir umarım.
  • turkiye'yi kurtaracak kitaptir.
    alin okuyun, herkes okusun. sonra 3 kulhu bi elham, acaip dualar buyuler filan. dusunsenize 10 milyon satsa, 10 milyon kisi buyu filan yapsa, kesin memleketin kurtulusuna katkisi olacaktir bunun.
  • yazarı tuğçe ışınsu tarafından tılsımlı olduğu iddia edilen kitap, üstelik buna inananlar da olmalı ki kitap çok satanlar listesinden inmemiş. vallahi siz eğitilmezsiniz.

    kitabın tılsımının etki etmesi için bir kitabı bir kişi kullanacakmış, tam bir kurnaz pazarlama taktiği ya da dolandırıcılık mı desem bilemedim.

    https://twitter.com/…tatus/1229091963707756544?s=21

    bu da tuğçe hanım’ın kerametlerinden ahahhaha
    https://www.instagram.com/…sw/?igshid=1sjhvgk6bywtj
  • merak duygusu 1 hiç lik 2 anarşizmin alt yapısını oluşturur bu ikisi.
  • viral marketingiyle ilgili en sevdiğim kısım "dün bu kitabı son paramla aldım, bugün bir anda cebimde nereden geldiğini anlamadığım 1.000 liram oldu" kısmıdır.

    https://twitter.com/…tatus/1229091963707756544?s=20

    biraz kafan çalışsa o 1.000 liranın tamamıyla yeniden kitap alırsın, hop oldu mu sana ertesi gün cebinde 50.000 lira?? ertesi gün, şaaak 2.500.000 lira...

    rabbim böyle yazarlardan razı olsun, ekonominin bug'ını bulduk süper güç olmaya geliyoruz!!!1!1
  • ex nihilo nihil fit
  • subhanallah kardeşim. kitabın başlığına girer girmez 564654 yıldır küs olduğum eltim mesaj attı.erkek olmam dışında bir gariplik yok aslında.allah razı olsun tuğçe hanım'dan.

    tanım:kitabımsı
hesabın var mı? giriş yap