• "dead letters"ın ardından yayınlanan yeni the rasmus albümü. "dead letters"a oranla daha sert olan "hide from the sun", the rasmus'un sound'unu tamamen oturttuğunun ve belirginleştirdiğinin kanıtı.

    ilk single 'no fear' haricinde albümde potansiyel olarak üç-dört tane daha hit bulunmakta. 'lucifer's angel'a özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. nakarat bölümüyle insanı etkisi altına alıyor.

    lauri'nin vokali "dead letters"a oranla daha da oturmuşa benziyor bu albümde. gitarın ön plana daha fazla çıkartılması ise the rasmus açısından daha iyi olmuş.
  • baştan sona güzel olan albümler listesine kendimce aday adayı ettiğim fakat; bazı şarkıların ziller ve/veya gitar yüzünden etkisini kaybettiği albüm. zira o gürültü şarkıyı bulandırıyor.
  • albüm içerisindeki şarkılar sırasıyla şu şekildedir:

    shot
    night after night (out of the shadows)
    no fear
    lucifer's angel
    last generation
    dead promises
    immortal
    sail away
    keep your heart broken
    heart of misery
    don't let
  • isveçli alternatif ve deneysel füzyon grubu(wikipedia'nın yalancısıyım) goat'ın 2014 çıkışlı commune albümünden bir parça,

    https://www.youtube.com/watch?v=3nvbkh9ogkc

    mehmet tez haklı, bu resmen anadolu rock
    http://t24.com.tr/…yilinin-en-iyi-15-sarkisi,281803
  • ilk dinlediğim anda 70'lerden bir türk rock parçası zannettiğim (listeden dinlediğim için ismi görmemiştim) şahane bir goat şarkısı.
  • ilk dinlediğim anda ben de anadolu rock şarkısı sandım kadıköy'de bi barda içerken. sözlerini anlayamadım ama gürültüdendir dedim. fakat bi yandan da nasıl bilmem lan böyle bir şarkıyı derken kendimi barmenin yanında buldum. abinin bilgisayardan açıp şarkıyı göstermesiyle önceden inanmadım ama adamlar harbi yapmışlar.

    ayrıca bunu dinleyen bunu da dinlesin king gizzard & the lizard wizard - rattlesnake.
hesabın var mı? giriş yap