• istanbul lisesi'nin yeni müdürü, fener rum lisesi'nin de eski müdür basyardimcisiymis. (özel lise oldugu icin fener rum lisesi, kendi müdürünü kendisi tayin ediyor olabilir. dolayisiyla "meb'in atadigi müdür" diyebiliriz belki.)

    fener rum lisesi'nin sayfasinda kendisi hakkinda su bilgiler verilmistir:
    1979 yılında istanbul'un balat ilçesinde doğdu. ilk ve orta öğrenimini istanbul'da tamamladı. trakya üniversitesi - fen edebiyat fak. türk dili ve edebiyatı (1997-2001) bölümünden mezun olduktan sonra mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi - türk edebiyatı (2003-2005) bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. istanbul plevne lisesi, mevlana anadolu lisesi ve trisad triko örme ve konfeksiyon anadolu meslek lisesi'nde türk dili ve edebiyatı öğretmenliği yaptı. evli ve bir çocuk sahibidir.
  • eğitmenliğini bilmem ama siyasi hayatının çok parlak olacağı kesindir.

    düşük profilli milli eğitim bakanlığı'nı şimdiden garantilediğine eminim.
  • geleceğin akp milletvekili, sonrasında milli eğitim bakanı. istanbul erkek lisesini bakan olduktan sonra, istanbul erkek imam hatip lisesine dönüştürüceğini tahmin ediyorum. sonrasında tüm türkiyedeki orta ve liseler imam hatip okullarına dönüştürecek kabiliyete sahiptir.
  • ekose cekete dikkat
  • nasıl bir ruh hali içinde yaşadığını ve entelektüel seviyesini görmek için twitter hesabını incelemek yeterlidir.. istanbul erkek lisesi gibi saygın bir kuruma hiç yakışmamış.
  • iel 16 mezunlarından gördüğü muameleden sonra, bir eğitimci olarak çoktan istifa etmesi gereken ama yüzsüz ve yandaş olduğu için koltuğa yapışan atanmış kukla.
  • alman hocaların noel kutlamalarına yasak getirmeye çalışarak türkiye ve almanya arasında ciddi bir krize yol açan başarısız, kifayetsiz ve basiretsiz iel müdürü. liyakat ile değil proje okulları kapsamında atamayla gelmiştir ve iel tarihinin gördüğü en kötü müdürdür. geçen yıl tüm öğrencilerin sırtını dönerek protesto etmesi, bu yıl yatakhaneyi kapatması ve yenisinin yapılması için hiç bir adım atmamasından sonra, son marifeti yasayla saptanmış ve 50 yılı aşkın süredir devam eden türk alman işbirliğine noel bahanesiyle çomak sokmak olmuştur. kendisi tam bir projedir.

    (bkz: http://www.zeit.de/…-tuerkei-deutsche-schule-verbot)
    http://www.sozcu.com.tr/…sinde-noel-yasagi-1573756/
  • tanım: istanbul (erkek) lisesinin mevcut müdürü.
  • lise edebiyat hocamdır. dönüştüğü ya da dönüştüğünü sandığım kişiyi hayretle takip etmekteyim. lisede edebiyat öğretmenimizken herkesin bayıldığı, arkadaş saydığı, diğer hocalara nazaran çok daha açık fikirli bir kişilikti. ne oldu da buna dönüştü anlamak mümkün değil.
  • tbmm'de özel kalem müdür olmuş beyefendi. siyasi iktidara yanaşarak ne makamlara geldi inanılmaz eski halini bilenler için bir ibretlik karakter dönüşümü örneği...
hesabın var mı? giriş yap