• yeni nesil turkuculerden. hazim kormukcu ile evlenmeye hazirlaniyor.
  • türküleri, genelde brezilya dizilerindekine benzer, abartılı oyunculuk yeteneğiyle okuyan türkücü idi. şimdi nerde merak ettim bak.
  • şarkı söylemek lazım yarışmasına iki haftadır birbirinden kötü kıyafetlerle katılan, bahsedilenlerden de cok cadaloz oldugunu kanıtlayan canavarımsı yapay sarışın, köylü güzeli...

    (bkz: evlenince orayı burayı kapama)
    (bkz: gömlek üstü kolye)
    (bkz: ayıcık desenli siyah pantalon)

    edit: her zaman karistirdigim hilal cebeci'den sözlüğün huzurunda özür diliyorum. ayrica meger bu kiyafetleri gecen haftaki performansları sonucu oray eğin'in varoş benzetmesi sebebiyle giymişler.

    (bkz: su icse yariyor misali ne giyse yakismiyor)
  • ekrandan fırlayıp dövecekmiş gibi görünen, daima çatık kaşlı, huysuz, histerik davranışlar sergileyen eski türkücü, yeni ev hanımı. hazim körmükçü gibi dünyalar tatlısı bir adamla nasıl olmuş da evlenmeyi başarmış akıl alır şey değil...
  • varoşları küçümsedin dediği oray eğin' i varoşları kullanarak tehdit etmiştir.
    dediği şey;
    - o varoşlar seni bir gün karanlıkta yakalar, söylediklerine dikkat et.
    varoşları kim küçümsemiş oldu acaba, kim onlardan korkulcak bişeymiş gibi bahsetti ya da onlardan katilmiş gibi bahsetti. insanın aynaya bakması lazım arada sırada.. bu arada oray eğin' e karşı izleyicilerde oluşan nefreti böylesi bir yolla kullanmak için de bir şeyler söylemek isterdim ama götümüze girer.
  • dün geceki üstün performansıyla oray eğin' i sevmeye başlamama sebep olmuş kişidir. yakıştıramadım kendisine hakikaten. uzun yıllardır düzgün hayatı olup , hiçbir polimiğe girmeye gerek görmeyen kişi ne dedi milyonların karşısında hem de canlı yanında inanamadım.
  • bugün kadıköy nautilus'te çocuklarıyla beraber alışveriş yaparken gördüğüm bayan.
  • 10 kasım özel yayınının emanet edildiği ahaber spikerimsisi. üst başlıkta görüldüğü üzere "baba beni spiker yap" kontenjanından medya sektörüne giren ama ne o jest,mimik ne de ses tonuyla bu işi kotarabilecek bebek yüzlü insan. ahaber yayını ne kadar ciddiye aldığını da bu seçimiyle göstermiştir. (bkz: adam mı kalmadı?)
    edit: haberi merak edene http://www.patronlardunyasi.com/…piker-yapti/146974
  • az önce a haber kanalında spiker namzetinde karşılaştığım kişi.

    ilk tepkim, "bu kız kimin torpillisi yaaa?" şeklinde oldu, çünkü allah için bebek yüzlü olan bu kızımız oldukça küçük hatta çocuk gibi duruyordu. genel spiker anlayışımız olan güzel, ince ve uzun kombosuna ya da güzel değil ama yaşlı/orta yaşlı ve bilgili kombosuna uymuyordu. sanki biri alıp bu kızı o sandalyeye oturtuvermişti.

    öngörülü insanım vesselam. sözlüğe bakmamla cengiz özdemir'in kızı olduğunu öğrendim hemen. fazla konuşup da kendimi yormak istemem zira kendisi için speaks for itself durumu geçerli.

    kıssadan hisse: olmamış.
hesabın var mı? giriş yap