• 2015 sonbahar döneminin animesidir.

    özet olarak güzeller güzeli, okulda ve el attığı her konuda aşırı derecede başarılı, herkesin hayran olduğu, hanımefendi, eve döndüğünde ise kendini komple animeye, mangaya, bilgisayar oyunlarına ve sağlıksız abur cubura* veren ve kardeşini kanser eden umaru doma isimli japon liseli kızın maceralarını anlatan animedir.

    akla zarar, kulağa kanser introsu şuradan

    bol bol reference içerir (street fighter, metal gear solid, mario kart, monster hunter vs vs), animenin ismi ise himono ve imouto kelimelerinden türetilmiştir.

    izlemeyin, izlettirmeyin.
  • japonların hayatlarını güzel anlatan anime. tek sorun animede her şey sıfır çizgisinden daha iyi bir hale gidiyor. böyle bir mutlak huzur ve mutluluk var.

    umaru müthiş tembel bi insan olsa bile okulda mükemmel bi insan, ders notları dahil her şeyde fazla iyi.

    abisi de tam umaru'nun hayal edebileceği kişi. düzgün, tertipli, çalışkan, kötü huyu olmayan insan. boş zamanlarında bile temizlik yapıyor ve daha yapacak bir şey bulamayınca sıkıntıdan uyuyor. geç saatlere kadar işte çalışmayı sorun etmiyor falan. sürekli umaru'nun arkasını topluyor ve evin ihtiyaçlarını görüyor.

    çok gerilim tarzı bi şey beklemiyorum ama daha gerçekçi bir anime olabilirdi sanki.

    bu sıkıntısı hariç detayları ilgimi çekiyor. aslında güzel anime.
  • bence her anime severin izlemesi gereken bir anime. anime tam bir ütopya. umaru derslerde hep birinci olduğu halde tembelliğin vücut bulmuş halidir. onu izlerken bilgisayar bağımlısı kendimizi görmek mümkün. komedisiyle de çok eğlenceli bir anime. chibi çizim animeler genelde basit olur ama bu anime onlara hiç benzemiyor. arkadaşlık ilişkileri de güzel. ve aslında birçok animeye de gönderme yapıyor tabii fark ederseniz.

    bu arada gif konusunda umaru baya ünlü. gif sitelerine umaru yazıp bakabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap