• 21 yaşında bazen söven yeri geldiğinde özür dileyen kriptoparacı arkadaş.
  • siyasi görüşümüz gram uyuşmasa da, bazı twitleri kıl etse de yine de takip etmekten hoştunumdur kendisini. bu dünyada bir tek ben yaşamıyorum ve her görüş benim için hakaret olmadığı sürece fikir içerdiği için değerlidir. egosu yoktur ya da çok azdır, idealine ciddiyetle sarılan araştırmacı ruhlu bir insandır. kendisinin önerileri ve araştırmaları nokta atışıdır. diğer kripto fenocuklarına ders olarak gösterilmelidir.
  • 13-15 ağustos 2018'de tvit atıp atıp ekşi sözlük yazarı arayan ve tviti silen kripto para tüccarı. 15.08.2018 itibariyle hotbit token'ı htb'yi shilleyen kişi (türkçe, ingilizce ve arapça tvitler atmıştır). ekşi sözlüğe ise 15-16.08.2018 tarihlerinde kendisi hakkında entryler girilmiştir. bir shilleme anatomisini öğrenmemize vesil olmuştur.

    geçmişte pundix'ten kazandırdığı kadar, aynı zamanda kaybettimiştir. sorumluluk tabii ki kendisinde değildir. (karımızı alıp çıkmamız gerekir. aç gözlü ve merdivenleri hızlı hızlı çıkmak isteyen adam her zaman kaybeder.)

    uluslararası kripto para parlatma ve fomo oluşturma camiasında türkiye görevlisi olduğunu düşünüyorum. hbt tvitini takip eden 2 gün içinde %100'e yakın artmıştır. 2'nci bir cet vakası olur mu göreceğiz...

    pundix'in binance'ye açılması ve 60-70 satoshi civarılarına düşmesi ile birlikte "sağlık sorunlarım var, bir süre tvit atmayacağım, pundilerimi sattım" demiş, 2-3 hafta sonra ortaya çıkıp "karaciğerimde yağlanma varmış" diyerek türk insanının sağlık bilgisini sınamıştır. oldukça dürüst, açık sözlü olduğunu ve aptal insana tahammülü olmadığını da belirtir sıklıkla.

    sonuç olarak; herkes karnını doyurmak için çalışır, kripto para sektörü de böyledir. gönülden kimseye bağlanıp hayal görmenize gerek yoktur. hiro'nun gelecekte parlatacağı başka ico'lar, projeler muhakkak olacaktır. tavsiyem herşey daha yolun başında ise, riske atabileceğiniz ve tamamen vazgeçebileceğiniz miktarla girmeniz, karınızı alıp çıkmanızdır. çok'un düşmanı daha çoktur.
  • bir sürü insana büyük zararlar yazdıran kripto uzmanı fenomen. burada yazanlar da ekipten muhtemelen. birazdan saldırıya geçerler tahmin ediyorum. sorun değil birilerinin insanları uyarması gerek.

    edit: önce nazi, şimdi de hirozaki da vinci yaptı nickini. teknik analiz kasıyor bugünlerde ama teknik analiz bildiğini zannetmiyorum. ya ekipten birisi yapıp buna veriyor, ya başka birinden araklıyor, ya da uyduruyor.

    twitterda bunun hakkındaki ifşaları okumadan, önerisini dikkate alıp yatırım/trade yapmamanızı tavsiye ederim.

    https://mobile.twitter.com/arslangunay2
  • vermiş olduğu büyük zararlardan sonra kendini acındırma taktiğiyle işin içinden sıyrılmaya çalışan yeni nesil sülün osman. arkasında bir çok kriptozede bıraktı. çok dikkat edin kendisine, şimdi piyasa bozuk olduğu için sesi çıkmıyor ve yaptıklarının unutulmasını bekliyor. ilk fırsatta yeni avını bulmak için harekete geçecektir.
  • malı zorla aldırıyor gibi davranılmış hiroya ama ben ne söylediyse birde kendi süzgecimden geçirip aldım. hiçte zarar etmedim.(min7x max 24x) o beni tanımaz ama ben severim kardeşimi.
  • sadece ve sadece birkaç twitini okudum ve anında kendisinden kötü anlamda etkilendim. bu arkadaşa güvenmemenizi şiddetle tavsiye ederim.
    yatırım işlerinde bu dil kullanılmaz. bu dili kullanan birisi bu dille düşünüyor demektir. böyle düşünen birisi uzun vadede yatırım dünyasında ayakta kalamaz.
  • taşşaklı pozisyona giren, hater'i çok olan bir arkadaş. yukarıda bık bık yapan arkadaşlar bu kadar paraları olsa bile pozisyona girmek çok büyük taşşak ister.
  • coin isini merak edip 1 ay önce hesap açıp bir kaç hafta alip satip ugrastim.o ara bu elemanin telegram grubuna denk geldim.hala takip ediyorum.cok farkli bir kisilik bence.para kazanmayi degil itibar kazanmayi seviyor.yoksa hic bir kumarbazin o kadar yüklü long girmeye götü yemez.helal olsun diyorum ama.adam 20 li yaslarinda 2 milyon dolar para yapmis bizim yerimize de yaşa bu hayatı.
  • telegram kanalını takip edenlerin bildiği üzere; 1 günde, deli edercesine reef yatırımı yapan ve an itibari ile delicesine kazanan, ona uyanlara da deli gibi kazandıran iyi bir yatırımcı...
    p.s: başka yerden ulaşamıyoruz twitter’ı da kapattı...
    laaaan hiro bari telegramda yorum kısmını aç... bi teşekkür edelim...
hesabın var mı? giriş yap