• adi şerefsizlerce cinsel istismara uğrayan kızdır. bu nasıl bir haber arkadaş, millet kafayı mı yedi. bir insana bu şekilde davranabilecek cesareti bunlar nereden buluyor. umarım o arkadaş hakkını sonuna kadar arar ve o şerefsizleri yaptıklarına pişman eder.
  • bokun içinde nefes alan ülkede sıradan bir haber.

    bu olay davalık olsun, görün bak müdürle, g. görevlisi nasıl da mağdur konumunda aklanacaklar. sadece izleyin ya.
  • (bkz: hepimiz orospu çocuğuyuz)

    hiç öyle kendimizi soyutlamayalım arkadaşlar. malesef durumumuz bu.
  • bu konuyla ilgili kamuoyu gündemi oluşturmak şarttır. buna ses çıkarılmazsa utanmadan soymuşken bir de üstüne tecavüz de edebilirler. ne demek lan odaya çekip bir kızı küloduna kadar soyup aramak? bunun tecavüzden ne farkı var ki? bu güvenliklerin karılarını mesela biz arasak külotlarına kadar soysak çırılçıplak olarak, nasıl olurdu acaba? mağazanın müdürünün karısı kızı böyle bir şüpheyle benim mağazamda aransa kendisi nasıl bir tepki verirmiş acaba?

    watson mağazasının önünden geçeni de siksinler, hiçbir yakınıma oradan alışveriş yaptırmayacağım.
  • bir daha asla watsons adlı mağazadan alışveriş yapmama ve yaptırmama kararı aldıran kız. gerçekten ruju çaldığını düşünmüyorum, yoksa her yerde bangır bangır öterlerdi şerefsizler.

    bunu yapanların ve yapılmasına göz yumulduğu halde suçsuzmuş gibi açıklama yapan mağaza görevlilerinin işleri ellerinden alınmalı. ülkemizde keşke daha fazlası olabilse de daha beterleri yapılsa bu şeref yoksunu insanlara. 17 yaşındaki kıza bunu yapanlara insan demek bile fazla.
  • bir ülkede hukuk ve adalete olan güven ortadan kalktığında, insanlar olayları kafalarına göre çözümlemek uğruna saçmalamaya ve hukuka aykırı hareket ederek hukuku sağlamaya çalışmaya başlarlar. bu olay da bu durumun somut örneğidir.

    bir bu olaya bakıyorum, bir de fransa'da apple mağazasına girip onbinlerce dolarlık iphone'u taşla kıran adama yapılan medeni muameleye.

    medeniyet, hukuk, adalet boyle onemli bir sey.
  • tüm mağaza çalışanlarının işaktinin feshedilip haklarında dava açılması gereken cinsel istismar suçu.
  • oha hem de en kocamanından. alışveriş merkezinin de ismi verilsin ki seçtikleri güvenlikçi için ince eleyip sıkı dokusunlar. boykot şart. ayrıca kızın ailesi işin peşini bırakmasın, maddi manevi tazminat davası açsın hem mağazanın hem alışveriş merkezinin donuna varıncaya kadar alsın.
  • (bkz: #64555006)
    başlıkta belirtilmemiş ama esas konu markaya yapılacak kamuoyu baskısıyla gündeme gelebilir sondan başa okuyacaklar için tekrar etmekte fayda var bahsi geçen firma watsons denilen mağazalar zinciridir. söz konusu genç kızın mağduriyeti giderilene kadar kesinlikle boykot edilmelidir.
hesabın var mı? giriş yap