• sanırım kendisine ( kedisine ) cevap yetiştirilemeyip mors olunduğunda şakirtlerin avukatları tarafından süpriz hazırlanan yazar. kendi uktesi (bkz: sözlükteki şakirtler) sanırım ben dolduracağım.
  • şahsıma ''siktir git amk beyinsizi'' şeklinde hakaret eden şahıs. (bkz: #38306111)

    http://oi43.tinypic.com/2hxt1jr.jpg
  • kim okumuyor?

    okunan yazar.
  • her ne kadar politik fikirlerini önemsesem de, burdan kendisine diyeceğim şudur ki, usul esastan önemlidir ahbap. hani şu tipik cehape zihniyeti vardı ya, hani aykırı her fikir sahibini aşağılayan hor gören cahillikle suçlayan... işte bundan sıyrılmak demek o kadar kolay olmuyor. ben cehape artık değişti sanıyordum, meğer bir çok şey yerinde sayıyormuş. kendisi de cehape'nin bir neferi olduğundan, sanırım objektif davranamayacak kadar hırs bürümüş. oysa, yararlı olabilirdi.

    edit: noktalama
  • bazı birtakım orrrrrossspu çocuğu yazarlara çok güzel ayar veren tatlı dilli, güzel yüzlü, delikanlı yazar.

    badi.
  • olmasa daha iyi olur
  • cemaatçi olmasına rağmen benim de göğsümü yalamış yazar. vajinama risale-i nur sürdüğüm için yaklaşamıyor ama. o kadar bağlıdır.
  • sayesinde bir kısım muhteremlere göre "troll" sözcüğünün muadilinin "piç" olduğunu öğrendiğim yazar. lakin şöyle bir paradoks var. bir kısım muhterem bu yazara ana babalarından aldıkları aile terbiyesine yakışır bir şekilde "piç" diyorlar. bu bağlamda bu hakareti iddia eden kendi derekesini gösterir ancak. fakaaat troll lafına içerlenip "piç" deyu mukabele eden muhteremlere köpekliklerini yaptıkları kişiler "troll" diyor. ne acı. bunu bile idrakten yoksun troller bunlar.
  • (bkz: #40965065) yazdığı entrye ya inanan kişi yada inanmaya çalışan kişi. her iki türlüsüde vehim olandır. zira iddia ettiği gibi pensilvanyanın da içinde bulunduğu amerika birleşik devletleri bir yalanlama yapmışsa buna kaynak gösterilmesi gerekir. kaynakları zaman , bilmem kimin tiwiti , hürriyet olan yazar arkadaşımıza hatırlatmak isterim ki ; ilim ilim demektir ilim kendini bilmektir. eğer beynin kiralık ise buna kimsenin yapacak bir şeyi yok. ama yok değil ise red edenin red ettiği yerin kaynağını vermesi beyni kiralık olmayan nice ilim insanı için daha iyidir. zira komik duruma düşüyorsun.

    (bkz: emr-i bil maruf)

    iyiliği emir etmek geçmişken ; rabbin allahsa bu sıkıntın neden ? diye de sorgulamasını salık veririm.

    (bkz: nehy-i anil münker)

    iyi akşamlar
hesabın var mı? giriş yap