• 1960'ların sonlarına doğru kurulmuş olan çin elektronik şirketi.
  • samsungla yollarını ayıran anadolu grubunun yeni ithal televizyon markası. dünyanın en büyük tv üreticisi olduğu söyleniyor, büyüklük kime göre neye göre belirsiz ama çin'in en büyük tv üreticisi olduğu kesin.
    (bkz: çin malı lcd tv)
    (bkz: çin malı led tv)
  • 950 liraya 42 inç 50 hz full hd televizyon satan marka. alıcısı var ise ankara via life'da bulunan teleses lcd shop'ta görebilir bu televizyonları. bu işlerden çok anlamadığım için olumlu ya da olumsuz diyemiyorum ama televizyonlar fiyat/performans olarak her halukarda yüksek çıkacaktır gibi geliyor. piyasaya ilk girişi olduğu için de ayrıca ucuz.
  • türkiye'ye anadolu group tarafından ithal edilen elektronik markası.
  • 2016 avrupa futbol şampiyonasının * büyük sponsorlarından olan çinli teknoloji şirketi.
  • 2016 avrupa turnuvasi basladigindan beri her mac gordugumuz kelime neyin nesi diye bakayim dedim gorunen o ki reklamlar bizim eksi sozluk kitlesini pek etkilememis.

    biz samsungdan lg'den philipisten sasmayiz. hisense neymis kimsede yok. eve gelen misafire nasil aciklariz hisenseyi.
  • anadolu grubu beyaz eşya distribütörlüğünü bırakıp türkiye'de servisi falan hiçbir şeyi kalmadıktan sonra bayilerin üç beş milyarlık buzdolaplarını üçte bir fiyatına elden çıkardığı firma.dolaba bir bakıyorsun sharp, siemens inox ayarında ama profilo fiyatına.

    millet çin malı alma demesine rağmen, biraz amazon yorumlarını okuduktan sonra bir avrupa ofisine mail atayım hangi kompresörü kullanıyormuş sorayım dedim şak saniyede marka model nosuna kadar söylediler, bir ilgi bir alaka..sonra dedim böyle çin malı mı olur ben alıyorum hatta çevreme de depolarda kalan bir sürü ürünü toplattım çok komik fiyatlara.çok memnunuz.bugün euro 2016'da reklamını görünce vay bizim hisense bak dedim.uzun lafın kısası bu bizim bildiğimiz çin mallarından değilmiş.
  • sharp america'nin televizyon kismini 2015'de 24 milyon dolara* satin almis cinli sirket. 50 inch 4k televizyonlari gun itibariyle 400-500$ a satmaktadir. sattiklari urunler de kotu cin mali degil, hatta 4k olmayan cogu lg,samsung televizyondan da guzel.
  • toshiba'nın televizyon bölümünü almış olan çinli firma.
hesabın var mı? giriş yap