• videolardan görülecek durum. görüntülerin bir kısmı savaşın hemen öncesine ait olabilir.

    atletizm yapmış, yüzmüş, su kayağı yapmış, deniz yatağında debelenmiş, kayak yapmış,
    kafayı çekmiş, çocuk gibi eğlenmiş vs. bu kadının sevgisilisi ise dünyayı ateşe veren hitler.

    kadının 80-90 sene önce yaptığı şeylerin, konforun yanına bugün bile çoğu insan hayal.

    link 1

    link 2
  • ya ne yapacaktı, cepheye mermi mi taşayacaktı ? eva braun hitler'in metresi, elbette gününü gün edecek. üstelik nazi rejiminde kadınların yeri "kinder,küche,kirche" (çocuk, mutfak, kilise) olarak tanımlanmıştır. yani bir kadının gidip çalışması nazi rejiminde tasvip edilen bir durum değildi.

    savaş zamanında fabrikadan önemli sayıda işçi askere alındığında bile almanlar kadın işçiler ile boşlukları doldurmak konusunda çok uzun süre direndiler.
  • bazı şeyler görüldüğü gibi değildir. evet hitler'in sevgilisi olarak iyi bir hayat yaşamıştır ama, son günlerine kadar, bir kaç kişi dışında, kimsenin eva braun'dan haberi yoktu. onun hitlerin çevresindeki yeri, fotoğrafçı asistanı olarak görülüyordu. çünkü hitler'in kendisini almanya'ya adamış, bekar lider imajının bozulmaması gerekiyordu. sizde tahmin edebilirsiniz ki bu eva braun'ın psikolojisini bozan bir durumdu. sevdiği adamı almanya'nın geri kalanıyla paylaşırken, kendisi hiç var olmamış gibi yaşamak zorunda kalıyordu.
  • ay cınım benim ya, yok her şey göründüğü gibi değilmiş, yok hiç var olmamış gibi yaşamak zorunda kalmışmışmış. kadın bildiğim bir daha mı gelicez dünyaya diye diye gününü gün etmiş o şartlarda gizli kapaklı. savunduğunuz tipe tüküreyim. hitler gibi bir pislikle sevgili olan olabilen zevk-ü sefa düşkünü bir karaktersiz. üzülüyormuş. sie...
hesabın var mı? giriş yap