• hitman oyununun yeni sezonu gibi bir şey olacak. yapımcı firmanın bağımsız kalmak istemesi, fakat sonunda warner brosla beraber olması sonucu çıkan bir oyun. cümle devrik biliyorum fakat netten azcık didiklerseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. ui'daki ufak tefek değişiklikler dışında hitman'den pek bir farkı yok. ha oynanmaz mı oynanır fakat hitman'e devam etselerdi daha tatlı olurdu bence.
  • sean bean hamlesi tam isabet olan oyun. . çok kaliteli ve doyurucu bi içeriğe rağmen yeterli ilgiyi görmemişti rebootun ilk oyunu. umarım reklamını daha iyi yaparlar episodik mantık gibi saçma sapan başka işlere bulaşmazlar ( episodik olmayacağı zaten duyuruldu ) hakettiği satışı yakalar ve seri devam eder.
  • 13 kasım 2018'de çıkacak yeni hitman oyunu.

    steam'de en ucuz fiyat türkiye'nin olmuş. en üst paketi 144 tl olan oyunu sakın kaçırmayın.

    steamdb
  • bazı epin sitelerinden steam mağazasına kıyasla çok daha ucuza temin edilebilecek oyundur.
  • çıkacağı günden* önceki gün 8 gb preload açmasına rağmen oyunun açıldığı saatlerde 25 gb daha download açmış orrrrrrrrrrrospu çocuğu firmanın yayınladığı dört gözle beklediğim oyun
  • oyun çıkmadan 3 gün önce fckdrm tarafından kırılmıştır
    (bkz: hahahahaha)
  • ilk 3 bölümünü bugün itibarıyla bitirmiş biri olarak bir iki kelam etmek istediğim oyun. ilk sezonu oldukça beğenmiş, dolu dolu haritaları ve öldürme metotlarının çokluğuyla totalde 60-70 saati devirmiş biri olarak hitman 2'yi steam'de 144 tl'lik gold edition fiyatını görünce direk yapıştırdım. çünkü bu sürüm normalde 100 dolar ve bizde direk %75 indirimli gibi bir şey.

    öncelikle oyun ilk sezon gibi bölüm bölüm çıkmadı. aynı ilki gibi 6 bölüm diye tanıttılar ama bunlardan ilki yeni zelanda, her ne kadar mükemmel bir harita olsa da kısa bir tutorial'dan ibaret. ardından gelen miami ve columbia bölümleri ise tek kelimeyle devasa, dudak uçuklatacak kadar detaylı bölümler. evet her bölümü sırf bitireyim diye oynarsanız 5 saatte hikayeyi tamamlayabilirsiniz ancak hitman'in olayı bu değil elbette. bu şekilde oyunun sunduğu içeriğin %10-20'sini belki görürsünüz. eğer her haritayı köşe bucak keşfetmek, yeni suikast yöntemleri, odalar, kıyafetler, ilginç diyaloglar peşinde koşmak sizin tarzınız değilse bu oyunu boşuna almayın. sıkılıp, ben buna mı 100 lira verdim diyebilirsiniz. ama uçsuz bucaksız sandbox haritalarda saatlerce keşfe doymam diyorsanız da hiç durmayın.

    ilk sezona sahipseniz, bütün bölümlerin remastered versiyonları da ücretsiz, 2. oyun içinden erişip yeni mekaniklerle tekrar oynayabiliyorsunuz. ayrıca sniper assassin ve ghost denilen 1v1 online modu da mevcut. 1v1 deniyor ama yine yapay zekaya karşı, sadece hedefleri kim daha çabuk ve yüksek puanla öldürürse o kazanıyor. oyun yeni olduğu için herhalde şimdilik herkes trollüyor, keyfine bakıyor. gold edition'da ek olarak 2 yeni bölüm de ücretsiz olacak. bunların da yine en az miami, columbia kadar hayvani olmalarını bekliyorum. sonuçta standart sürümü 60, goldu 100 dolara sattıklarına göre dlc başına en az 20-25 dolarlık bir içerik sunmaları gerek. ilk sezondaki gibi süreli hedefler de gelecek ve bunlardan ilki "ölümsüz" lakaplı sean bean.*

    sonuç olarak benim gibi gizlilik oyunu manyakları için saatler geçirilebilecek bir devam oyunu. fiyatların coştuğu şu günlerde tüm piyasayı aylarca geriden takip ediyorum. en son çıkar çıkmaz orijinal oynadığım oyun overwatch ve prey'di sanırım. ilk günden %75 indirimli fiyata üstelik gold edition alıp, herkesle birlikte yeni bir oyunun keyfini sürmek, güncellemelerle gelecek süreli içerikleri zamanında deneyimlemek, "modası geçmiş oyun" hissi yaşamamak benim için de bir yenilik olacak.
  • sezon 1 in devamı ancak bu kez io interactive yoluna square enix olmadan devam ediyor. ne eksik derseniz sinematikler eskisi gibi full animasyon değil de max payne 2 tarzı hareketli resimlerden oluşuyor.

    ilk sezondan gözüme çarpan tek eksiği bu oldu. 2016 da biliyorsunuz düşman npclerden düşen silahlar hep aynıydı ve sesleri tekdüzeydi. artık silah çeşitliliği ve sesleri harika olmuş.

    onun dışında ilk sezondaki gibi square enixin episode mantığında bir sikkoluk yapmamış ioi ve oyunu komple çıkarmış. yeni hitman oyunları görmek istiyorsanız abicim bu oyunu parasını verin alın. diğer aaa oyunlara oranla neredeyse 3 te 1 fiyat koymuş adamlar zaten. ioi gerçekten desteklenmesi gereken bir firma.
  • an itibariyle oyun ucretsiz oldu hahaha
hesabın var mı? giriş yap