• biletix'in teslimat yöntemlerinden biri. 3,5 tl'ye size mail üzerinden bileti yolluyor çıktısını almanız için.

    ulan itoğlu it zaten ben bastıracağım bileti dijital olarak yolladığın şeye niye para veriyorum? zaten bilet başına hizmet bedeli diye 7 lira çakmışsın 14 tl'yi cukkaladın bu 3.5 tl ne oluyor?

    burada diğer teslimat yöntemlerini görebilirsiniz. hiçbirinde paradan bahsedilmiyor. ama iş ödemeye gelince hepsinin yanında ücretleri beliriyor ve biletleri ücretsiz bir şekilde edinmenin yolu yok.

    hatta bazen hızlı bilet bile çıkarmıyor. kendi gişesi üzerinden çıkarmayı sunuyor sadece o da 6 tl. tam bir kan emicilik.
    örnek 1, örnek 2 ile bu durumu görebilirsiniz.

    etkinlik bileti sadece bu sömürücü site üzerinden satıldığı için mecbur buradan almak zorundayız.

    bu çakallara verdiğim para haram olsun. inşallah batarlar. sadece kendim için alıyor olsam, direk etkinliğe tavır alırım bunlar üzerinden bilet sattığı için. etkinliklerin de bunlara pabuç bırakmaması lazım.

    ayrıca biletix'ten nefret etme sebepleri'nden başka nefret sebeplerine de ulaşabilirsiniz.
  • bu nasıl bir saçmalık. biletix'den bilet alayım dedim. hızlı bilet seçeneği koymuşlar, bu ne ola ki diye açıklamasını okudum, anlamadım. yani aldığım bileti, aldığıma dair bir çıktısı mı, peki satın alma çıktısı pdf ise neden 3.5 tl veriyorum, kargo ile mi yolluyorlar acaba dedim. o da değil. bildiğin aldığın biletin içeriğini yazan pdf için istiyorlarmış. ulan zaten hizmet bedeli alıyorsun bu nereden çıkıyor. aldığın hizmet bedeli ne için. pdf'i dijital göstermek mi ekstra para. bakkaldan bir şey aldığımda fatura bedeli diye ekstra para mı alıyorlar bizden! ne adi model be arkadaş, nasıl çaksam arayışına girmiş biletix.

    derdim 3.5 tl değil. konuyu anlamaya çalışırken, aldığım biletin satın alma çıktısını mail ile alma konusu olduğunu farkettiğimdeki şaşkınlıktır bu entry bana yazdıran.
  • bir biletix kurnazlığı utanmazlığı

    bu şeref yoksunu yapılaşma şöyle işliyor sattığı bilet başına komisyon alırken karını maksimize etmek için hizmet bedeli ödediğiniz yetmiyormuş gibi birde biletinizi mail yoluyla almak için para kesiyorlar. bunun adı hızlı bilet değil hızlı haraç.
  • sırf bu 7 + 3.5 tl olan soyguna meze olmamak için vazgeçtim çok istediğim bir organizasyona gitmekten. allah sizin belanızı versin.
  • tüketici memnuniyetinden çok parayı önemseyen bir hareket, uygulamadan tez zamanda vazgeçerler umarım.
  • müthiş bir dolandırıcılık. gidilecek etkinlik için bilet teslimi seçeneklerine geliyorsunuz. bu hızlı bilet için biletix sizden 3,5 tl daha ücret istiyor. etkinliğin kendisi 40 tl. alınan hizmet bedeli 8,5 tl. aldığı hizmet bedeli yetmedi ekstra işler yapacak herhalde diyorsunuz ama öyle değil. tek yapacakları iş bileti mail adresinize iletmek. işin kötü yanı ücretsiz bir seçeneğiz ise yok. umarım en kısa sürede batarsınız. veya mobilet gibi alternatifler daha sık kullanılır da yola gelirsiniz.
  • biletx'in insanları patates yerine koyduğu uygulamadır.
    şöyle ki, bilet satın almak için siteye giriyorsunuz, organizasyonu seçiyorsunuz, ödeme ekranına gelmeden biletin ücretini + hizmet bedelini size sağ tarafta gösteriyorlar. tamam diyerek devam etmek istiyorsunuz ancak etmiyor. çünkü satın alacağınız ve hizmet bedelini ödeyeceğiniz biletin sizin olabilmesi yani kullanılabilmesi için pdf olarak mailinize atılması gerekiyor. normalde zaten satın alındığında otomatik olarak bilet mail adresinize düşer ama hayır bilet x bunu yapmıyor. bunun için de sizden ekstra para talep ediyor.
    peki 3.5 tl vermek istemiyorum ben gişeden alayım diyorsunuz,
    hayır her organizasyonda bu geçerli değil ya 3.5 tl verirsiniz ya da bileti satın alamazsınız diyorlar. qr kod olsun cep telefonundan bileti okutayım diyorsunuz o da ücretli diyorlar.
    olay 3.5 tl değil, küçük bir mebla gibi görünse de her gün kaç bilet satıldığı düşünün..olay haksız yere para almak. zaten hizmet bedeli veriyorum, mail gönderirken ekstra ne bedeli yahu bu?
    inadım inat , giderim iki adım yürür gişeden alırım.
    sizin gibilerden yıldık artık biz, tek ben satıyorum diyerek insanları kaz gibi yolmak da neyin nesi?
  • internet üzerindeki işlemlerde hizmet bedeli alan ve üstüne bir de e-posta göndermek için para alan bu ve bunun gibi işletmeler acilen topluca boykot edilmeli, açıkça dolandırıcılık bu
  • kırk yılın başı tiyatroya gideyim dedim, aldığı komisyon yetmiyormuş gibi bir de atacağı pdf için 3.5tl isteyen kan emici şark kurnazı firma. hızlı bilet adı ayağına hava parası almak da iyiymiş.

    ülkede kültürel hiçbir aktivite yapılamıyor bu kan emici aç gözlü firmalar yüzünden...
  • biletix'in keriz silkeleme kurnazlığına verdiği isim. belki salaklık ettik, belki tavşan dağ muhabbeti ama tepki olması için etkinliğe gitmeme kararı aldık sırf şu sikindirik şey yüzünden.

    kendilerine şöyle bi' mail attım:

    "merhaba sayın ilgili;

    çok sevdiğim ve gitmek istediğim şehrimdeki bir etkinliğe şirketiniz aracılığıyla bilet almaya karar vermiştim. hizmet bedeli olan 6,5 lirayı zaten almışken bir de teslimat seçeneklerinde mailime pdf göndermeniz için uydurduğunuz “hızlı bilet” saçmalığınızdan başka bir opsiyonu seçtirmemenizle birlikte, 3,5 lira gibi mail gönderme parası? minvalinde bir ücret istemenize gerçekten çok sinirlendim. bu yaptığınız insanları salak yerine koymaktan başka bir şey değil. ve bileti almadım. olayın 3,5 lira ile bir alakası yok. mevzu insanlara keriz gibi davranmanızda. gerek sosyal çevremde gerekse ekşisözlükte bu hızlı bilet saçmalığınızı herkese anlatıp size karşı antipropaganda yapacağımdan emin olun. bu saatten sonra biletix kötüleme timinin en önde bayrak flama taşıyanıyım. (evet ekşici ağzı)
    bu şark kurnazlığınızın hakettiği darbeyi alıp, satış rakamlarınızın düşmesi temennisiyle. "
hesabın var mı? giriş yap